Kerti megoldások 

Ezek a lámpamegoldások alkalmasak arra, hogy külterületünket biztonságossá és látványossá is tegyük. Egyrészt a fényfüzérek segítségével biztosíthatjuk a kaputól egészen a ház bejáratáig a biztonságos eljutást. Másrészt ne feledkezzünk meg a fények különleges szerepéről, melyek minden esetben hozzájárulnak a varázslatos összképhez, így felkerülhet az „i”-re a pont. Különleges világítási megoldások rejtőznek az egyszerű fényfüzérek mögött is. 

Szükséges fények 

Minden korosztály szívesen tölti az idejét a kertben. Legyen szó akár egy gyerekhomokozóról vagy egy hintáról, de a még a kerti bútor is szóba jöhet. Senki sem szereti befejezni a kültéri tevékenységét csak azért, mert kezd besötétedni. Pont ezért célszerű ezeket a kerti elemeket LED fényfüzérekkel felruházni, amelyek látvány és praktikusság szempontjából is remek megoldások lesznek. 

Bátran játszhatunk a színekkel is. Ezeknek köszönhetően színes, vibráló és vidám kertet alakíthatunk ki. A fénykábelek a fák köré tekerhetőek, a kerti padra is helyezhetőek, de egy oszlopon vagy bokron is jól fognak mutatni. A fények eredményeképpen kerted vidám, boldogságot sugárzóvá és otthonossá válik. 

Dekorációs ötletek 

Hatásos belépő lehet, de már az utcafrontról is látványos megoldás a fényárban úszó egyedi belépőkapu is. Ehhez csak egy szimpla fényfüzér szükséges, amely megtartásáról akár a fák törzsei és ágai is a segítségünkre lehetnek. A hangulat fokozásához bevethetsz más apróságokat is. A virágok és kisebb dekorációs elemek a kapu tövében elhelyezve is hozzájárulnak a káprázatos végeredmény eléréséhez. Ez készülhet a mindenki számára tetszetős meleg fehér árnyalatban is.

A nyári éjszakákban jól mutat a perzselő tűzifarakás. Egy autentikus tálba helyezzünk néhány fadarabot, amelyet tekerjünk körbe keresztül-kasul fényfüzérrel. Ennek eredményeképpen kapjuk ezt látványos és hangulatos végeredményt. Minden kertben akad valami régi, szebb időket megélt stílusos ereklye. Akár egy öntözőkanna, amely már évek óta hánykolódik össze-vissza. Ezeket megspékelhetjük némi fénnyel. A fényfüzéreknek köszönhetően ezek a hagyományos darabok új életre kelnek.


Tudomány