Bővebben a „tálakról”

Mit tartalmaz általánosan egy tál? Különböző húsféléket, amellett pedig valamilyen köretet. Legkedveltebb a rizs, a galuska, illetve a burgonya. Húsok közül gyakran szerepel a roston sült és a rántott szelet, illetve a cigánypecsenye.

Egy tál kiválasztásánál nem kell azon aggódnunk, hogy találunk-e az ízlésünknek megfelelőt. A legkülönfélébb típusok között válogathatunk: a magyarostól kezdve a vegetáriánuson keresztül a tengeri herkentyűsig mindenfélével találkozhatunk. A hazai ízek kedvelőinek érdemes kipróbálni a Mimama Konyháját!

Bár az éttermek jobbára kész tálakat kínálnak fel a megrendelők számára, számos esetben lehetővé teszik egyes elemek elhagyását vagy lecserélését.

Döntsünk okosan!

Bizonyára senki sem szeretne mellényúlni a választás során. Ennek elkerülésére a következő néhány dologra tanácsos odafigyelni.

Gondosan válasszuk meg az éttermet! Abban az esetben, ha egy általunk jól ismert és szeretett hely mellett döntünk, kis eséllyel érhet minket csalódás. Azonban ha újat szeretnénk kipróbálni, mindenképpen győződjünk meg arról, hogy minőségi alapanyagokat használnak. Ezzel nagymértékben csökkenthetjük az elégedetlenség esélyét.

Ha ezzel megvagyunk, fontoljuk meg, hány személyre kerünk tálat, ugyanis az esetek többségében bőségesen megpakolják azokat. Fontos az is, hogy előre jelezzük ételallergiánkat vagy valamilyen intoleranciánkat, amennyiben van ilyen.

Tálrendelés a Mimama Konyhájából

Legyen szó akár egyszerű ebédről vagy különleges lakomáról, a Mimama Konyhájából bátran rendelhetünk. A hagyományos magyar ízvilág és a különleges hozzávalók találkozásából olyan ételek születnek náluk, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt. A Baumgartner család mintagazdaságából érkező mangalica és magyar tarka igazi kuriózumok alapjául szolgálnak. A gazdaság tisztavérű szőke mangalicája a Magyar Gasztronómia Egyesület Aranyszalag Minőség tanúsítványát is megkapta 2015-ben.

Az alapanyagok kiválasztása az egyik alappillére a megfelelő étel elkészítésének, így helyben termelt és készített hozzávalókat használnak. Gulyáslevesük magyar tarkából, kolbászuk és a pörköltjük arany mangalicából, rántott szeletük tejes borjúból készül. Étlapjukon számos ételkülönlegességet fedezhetünk fel, mint például a szárazon érlelt 50 napos mangalicasonkát sárgadinnyével.

Rendeljen Ön is a Mimama Konyhájából, és élvezze a magyaros ízeket otthona kényelmében!


Gasztro