Hagyományos, robot- vagy rúdporszívó, ez itt a kérdés

“Tiszta otthon, rendes ház” - valahogy így hangzik a régi mondás, és való igaz, mindannyian szeretjük, ha rend és tisztaság uralkodik otthonunkban. 

Akadnak olyan helyzetek, amikor azonnali reakcióra van szükség, így a gyorsan üzembe helyezhető, könnyen használható és hatékony porszívó nem árt, ha kéznél van. Sőt, a mobilitás és sokoldalúság egy új eszköz vásárlásánál kifejezetten előnynek számít.

Népszerű manapság a robotporszívó, de a rúdporszívó talán még nagyobb sikert arathat a családban akkor, ha kertetek, autótok vagy garázsotok is van. 

A sokoldalú rúdporszívó

Alapvető előnye az általában nagy monstrumként aposztrofált hagyományos porszívóval szemben, hogy a rúdporszívó mobil, akkumulátorról működik, és nem kell bajlódni a vezetékkel, de a sokoldalú használhatóságához hozzájárul a kisebb méretűre alakíthatósága is.

Ha családi házban élsz terasszal, vagy lakásodnak erkélye van, akkor ennek tisztán tartásáról is rendszeresen gondoskodni kell. Amennyiben a padlózatát szőnyeg, porszívózható egyéb burkolat fedi, akkor kitűnő választás a rúdporszívó. Nem kell a konnektor és a hagyományos porszívó hosszú madzagja miatt aggódni, könnyen és gyorsan felporszívózható ez a terület is.

Az autó takarítása szintén fejfájást tud okozni. Ha van otthon lehetőséged rá, akkor is, ha beállsz egy benzinkúthoz, tervezést, időt igényel és akadályokba ütközhet. Gyermekes családok esetében pedig az autótakarítás még inkább kihívásnak számít. Ebben az esetben mindenképp megéri a hagyományos masinát egy rúdporszívóra cserélni.

Ha már autó takarításánál tartunk, akkor a rúdporszívó egyúttal a garázs vagy tárolóhelyiség takarításához szintén remek segítség. Használatával a nehezen hozzáférhető helyeken is tisztaságot varázsolhatsz játszi könnyedséggel.

Ha eldöntötted, számodra a legjobb megoldás egy rúdporszívó, akkor ajánlott megnézdned a Xiaomishop.hu-nál kapható rúdporszívókat.

Miért dönts a rúdporszívó mellett?

A rúdporszívó sokoldalúságát illetően nem lehet vita, használata pedig mobilitása és könnyű kezelhetősége miatt valóban igen elterjedt. Ahhoz, hogy ne csalódj benne, megérje a befektetést, arra figyelj mindenképp, hogy az igényeidnek megfelelő és a használati területre legoptimálisabb kapacitású rúdporszívó mellett dönts.

Előnyére váljon még az alakíthatósága, ha nehezen hozzáférhető helyen kisebb készülékre van szükség, de ugyanígy fontosak a takarítófejek, hogy például a kárpitot is tisztává tudd tenni.


Otthon