Borítéktípusok 

Akár csomagolásról, akár tárolásról van szó, a borítékokra nagy szükség van, a széles választéknak köszönhetően pedig mindenféle célra találhatunk alkalmas borítékot. A hagyományos boríték mellett vannak kifejezetten szállításra kifejlesztett biztonsági borítékok is, ebbe a kategóriába tartoznak a biztonsági futártasakok vagy okmánytasakok is. Ezek mindegyike beszerezhető a Relatív-A Kft. csomagolástechnikával foglalkozó cég webshopjában; gyakorlatilag néhány kattintás, és a kívánt csomagolóanyag már úton is van hozzánk. 

A légpárnás boríték termékjellemzői

A praktikus légpárnás boríték egy olyan biztonságos csomagolóanyag, ami belül buborékfóliával van kibélelve, ezáltal a boríték tartalmát hatékonyan megóvja mindenféle sérüléstől - legyen az fizikai behatás, por, szennyeződés, a légpárna megfelelő védelmet nyújt. Különböző méretekben elérhető termékről van szó, 175 x 165 mm-től kezdve, egészen a 345 x 470 mm-es méretig elérhetők a légpárnás borítékok, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább alkalmas méretezést.

Feliratozhatók az átláthatóság érdekében, de öntapadós etikettel is elláthatjuk őket. Színét tekintve többnyire fehér, könnyen kezelhető, praktikus csomagolóanyag. Mérettől függ, hogy egy csomagban hány darab termék található. 

Felhasználási terület

A légpárnás boríték jól alkalmazható az e-kereskedelemben webáruházak termékeinek feladásakor, hiszen könyvek, dokumentumok, elektronikai cikkek vagy kisebb hasznos kiegészítők becsomagolására és biztonságos szállítására is alkalmas a boríték. Hosszabb utaknál különösen fontos ez, hiszen ma már bárhová feladhatunk csomagot, de az nem mindegy, hogy milyen állapotban, sérülésmentesen érkezik-e meg.

A légpárnás borítékban szállított cikkekkel sosem lehet probléma, akármilyen messzire is megy a küldemény. Raktározáskor is jól jön, csupán egy etikett szükséges rá, és máris rendezetten tárolhatunk fontos iratokat vagy eszközöket, ezzel megkönnyítve a dolgok kezelését és keresését. 

Szükséged van rá? Rendeld meg!

Ha szükséged van légpárnás borítékra, akár nagyobb mennyiségben is, érdemes felkeresni a Relatív-A Kft. honlapját, ahonnan nagy tételben is lehet rendelni, ez esetben akár kedvezményes áron is. Mivel raktárkészletről szállítanak, nem kell sokat várni a megrendelt termékre, néhány munkanapon belül biztosan megérkezik.


Otthon