Ranieri yachtok

A Ranieri gyár története egészen az 1960-as évekig nyúlik vissza, amikor is a legidősebb Ranieri testvér követte szenvedélyét, melyeket a motorok iránt táplált. Eleinte egy kis motorokat javító műhelye volt, majd áttért a vízi járművek eladására és szerelésére. Napjainkban már a Pietro gyermekei által működtetett gyár az egyik leghíresebb és legsikeresebb hajókat készítő vállalat.

A küldetésük az, hogy minden egyes horgonyzás és hullámmal való találkozás esetén, minden megtett mérföld során valódi élményt ajándékozzanak a vásárlóknak.

Ezt az elvet követve a Ranieri hajók prémiumminőségűek, és valódi luxusban részesítik a fedélzeten tartózkodókat.

A hajók előnye, hogy a külvilágot kizárva, kényelmes és diszkrét pihenésre és kikapcsolódásra nyújtanak lehetőséget tulajdonosaik számára. Zsúfolt hotelek és kényelmetlen sétahajók helyett igazi nyaralásban lehet része a fedélzet utasainak, kihasználva a csodás vizet és a napsütést.

Open Line kollekció

A Ranieri Open Line nevű kollekciójában a kompaktság, a praktikusság és a könnyed vezetési élmény dominál. A yachtok 6 fő és 12 fő közötti kapacitással rendelkeznek, ezért ideálisak szűkebb családi körrel, barátokkal való utazáshoz, pihenéshez.

A fedélzeten két sorban elhelyezkedő ülések valódi turistahajózás élményét kelthetik, de kényelemmel és luxussal megspékelve. A lenyűgöző látványt a hajó orrában kialakított ülésekről is élvezhetjük, mellyel garantáltan 360 fokos panoráma tárul elénk.

A Voyager 23 S típusú yacht különleges darab, amely közepén helyezkedik el a hajókormány. A vezetőfülke előtt bőrülések és egy asztal is szolgálja a kényelmet, a fülke mögött pedig egy tágas, többszemélyes pad nyújt remek alkalmat a beszélgetésre.

Sundeck Line kollekció

A Sundeck Line 7-től 12 fő befogadására alkalmas, jellemzője a rendkívül kényelmes, napozásra kialakított hajóorr rész. Ezen a területen nem csak, hogy gyönyörű napsütötte színt, de csodálatos látvány nyújtotta élményeket is szerezhetünk. A kevésbé bátrak természetesen a hajó végében található üléseken is megpihenhetnek.

Cabin Line kollekció

A Cabin Line kollekciót az igazi ínyenceknek találták ki, akik nem csak utazásra, de akár alvásra is használnák hajójukat. Az akár 5 ágyas yachtok 8-14 főig várják az utasokat, tágas, luxuskinézetű és berendezésű fedélzetükön.

A MultiYacht Group prémiumminőségű olasz yachtok forgalmazásával váltja valóra a vizet és hajózást kedvelők álmát. A stílus, elegancia, kényelem és a precíz kivitelezés jegyében értékesítik egyedülállóként Magyarországon a legendás Eolo, Capelli és Ranieri hajókat.


Életmód Utazás