Utazástípusok 

Napjainkban a repülős utazások a legközkedveltebbek. Megfizethetővé váltak, valamint korábban elképzelhetetlen tájakat is könnyedén felfedezhetünk ezzel a lehetőséggel. Gyors, kényelmes és egyben exkluzív is. Nem kell a saját gépjárművünket egy hosszú útra felkészíteni, mert az autónak más dolga nincs, minthogy a budapesti repülőtérre kivigyen bennünket. Itt több árkategóriában és eltérő minőségben vannak parkolási lehetőségek, amelyeket különböző vállalatok üzemeltetnek. Választás előtt nézzünk alaposan körbe! 

Reptéri parkoló 

A parkolási lehetőségek felmérése után jellemzően a legtöbben a vecsési reptéri parkolót választják. A lehetőségek között a legjobb, és ennek több oka is van. A ferihegyi reptér közvetlen közelében elhelyezkedő parkoló a reptértől megszokott parkolási árak mindössze töredékéért elérhető. Rendkívül rugalmas és természetesen modern foglalási rendszerük van. Ügyfeleiktől nem várják el azonnal a fizetést. Foglalásuk él, majd azt csak az igénybevétel időpontjában kell kiegyenlíteniük. Maximális rugalmasságot tudnak ezzel biztosítani a foglalások módosítása és törlése tekintetében is. 

Reptéri parkolás 

A parkolás menete egyszerű. A foglalás után ügyfeleiket a visszaigazoló e-mailben tájékoztatják az élő foglalásukkal kapcsolatban. Ez minden információt tartalmazni fog. Egy linket is küldenek, amely egy térképet tartalmaz, így könnyedén megtalálhatóak. A parkolóban meg fogják mutatni a gépjárműved számára fenntartott parkolóhelyet, itt tudod rendezni a parkolási költséget is, természetesen bankkártyával vagy készpénzzel egyaránt. Az egész nap működő transzferjáratukkal 5-10 percen belül a reptér termináljába fogsz érkezni. 

A vecsési ferihegyi parkolónak köszönhetően a korábbi megfizethetetlen reptéri parkolás mellett már egy megfizethető is megjelent a piacon. A szolgáltatás rendszere, színvonala és minősége a nyugati országokéhoz hasonló. Rutinos, mindenre felkészült csapat várja az utazókat. Biztos ügyfélszolgálati rendszerrel rendelkeznek. Így a nyaralással összefüggő más szolgáltatásokban is segítségedre lehetnek. Legyen az az utasbiztosítás vagy gépjárműápolás. A Vecsésen elhelyezkedő reptéri parkoló nem árul zsákbamacskát!


Autó Utazás