A prémium minőségű lakások egyre többek számára elérhetők

 

Az ingatlanok piaca kifejezetten dinamikus, napról-napra változó, kifejezetten zsúfolt szegmense a gazdaságnak. Magánemberek és ingatlancégek napi szinten foglalkoznak ingatlanok adás-vételével, vagy épp kiadásával. Ez a fajta telítettség is jól mutatja, hogy ingatlanba fektetni mindig érdemes, hiszen a lakhatási igény sosem csökken, mindig szükség lesz minőségi ingatlanokra, albérletekre vagy más, akár üzleti célú helyiségekre.

Kiemelten fontos, hogy az ezzel foglalkozó cégek haladjanak a korral és igyekezzenek minél inkább megfelelni a 21. század tendenciáinak, valami újat, valami mást nyújtva. A Flatco ezt például ott kezdik, hogy hitvallásának megfelelően megfizethető áron kínál prémium minőségű albérleteket. Köszönhető ez saját üzleti modelljének, mellyel bérlő és bérbeadó egyaránt jól jár. A titok meglehetősen egyszerű: saját tulajdonukban lévő lakásokat kínálnak bérbeadásra. Az aktuálisan elérhető ingatlanokat pedig bármikor könnyedén csekkolhatjuk a flatco.hu weboldalon.

Prémium az elégedett ügyfelekért

Egy ingatlancég számára esszenciális fontosságú annak felismerése, hogy a lehető legjobb bizonyíték munkájuk minőségére az ügyfelek elégedettsége. Épp ezért a flatco.hu oldalon található ingatlanok is olyan minőséget képviselnek, mely kiemelkedik a fővárosi albérletpiacból. Az online térben számos kétes értékű hirdetésbe bukkanhatunk és nagyon könnyen zátonyra futhat albérletet kutató hajónk. Saját magunk dolgát könnyítjük meg, ha megbízható forrást választunk.

A Flatco modellje, mely szerint saját tulajdonukban lévő és saját csapatuk által kialakított ingatlanokat kínálnak bérbeadásra, már önmagában is garanciát jelent a minőségre. A minőségre, mely szerintük megfizethető és filozófiájuk okán ez így is van. A flatco.hu oldalon található ingatlanok már első ránézésre is vonzzák a jövendőbeli lakókat, ám a melléjük biggyesztett „árcédula” csak tovább növeli ezt a vonzalmat. A Flatco ugyanakkor nem engedi el lakói kezét a későbbiekben sem, szándékában áll közösséget építeni.

A közösségépítés a modern ingatlancégek fontos célja

A meghálált bizalom

Az ingatlanokba vetett bizalom jól visszafordítható a bérlőkbe vetett bizalommal és jószándékkal. A Flatco kiemelt figyelmet fordít bérlőire és jól kifejezett szándéka egy erős, összetartó közösséget építeni. Ennek egyik legújabb leképezése a Flatco kártya. A cég bérlőinek szánt kártya lényegében egy kedvezményekre jogosító kupon, mely számos üzletben és étteremben felhasználható, a partnerek köre pedig folyamatosan bővül. Így a megfizethető prémium lakások mellett már a kártya segítségével is spórolhatunk.

Amennyiben tehát kiadó lakást keresünk, kezdjük a kutatást a lehető legjobb helyen. Ha az eddig leírtak még nem győztek meg mindenkit, csak kattintsanak a flatco.hu-ra és győződjenek meg saját szemükkel arról a minőségről, melyet a cég kínál. Kattintson, béreljen és legyen része a Flatco egyre növekvő közösségének.


Otthon