A kellemetlen éjszakai meglepetések különösen fárasztóvá és bosszantóvá válhatnak, ha az egész ágyat le kell húzni és ki kell mosni ilyenkor, a matracot is beleértve. Ha viszont vízhatlan matracvédővel véded a matracot, könnyíthetsz a dolgodon.

Nagy haszon kis költséggel

A drága gyerekmatracok huzamosabb használata során az izzadság és a por mellett a nedvességgel is meg kell küzdeni, amitől az ágy idővel kellemetlen szagot áraszthat. Amennyiben a védőréteg a helyére kerül, egy véletlen baleset sem fog maradandó foltokat hagyni a matracon, így nem kell évek múltán sem foltos, állott szagú vagy penészes matracon aludni.

Az egyszerű matracvédővel meg tudod védeni a matracot, hogy hosszú évekig ellássa feladatát. Ha a szintén levehető és mosható matrachuzatra helyezed, a matracvédő lepedő tökéletesen tisztán tartja a matracod.

Egészségügyi okból egyáltalán nem szerencsés egyik matracot sem fedőréteg nélkül használni, mivel nem lehet tökéletesen kitisztítani, érdemesebb tehát a koszolódást megelőzni. A jól illeszkedő matracvédő megvédi a matracot a kisebb-nagyobb "balesetektől". Nem engedi át a szennyeződéseket pelusbaleset vagy a szobatisztaságra szoktatás időszakában sem.

A matracvédő minden matrachoz ajánlott

Mindegy, milyen matracot választasz a kiságyba, mindet védeni kell a nedvességtől. A matracvédő viszont mindre illeszkedik. A keményebb kókuszmatrac természetes rostszálai ugyan jól szellőznek, de ha szárítgatni kell, ugyanúgy nem használható, mint a puha memória habos vagy szivacsmatracok. 

A poliuretán, vízlepergető matracvédő a folyadékot nem, de az izzadást okozó párát átengedi, így csökkenti az éjszakai izzadást, és kellemes hőérzetet biztosít. A verejtékmentes alvás friss, vidám ébredést garantál. 

A matracvédő egyik gyerekágyból sem hiányozhat

A Baby Lion webáruház a legelterjedtebb kiságyakhoz igazodó méretben árusít jól szellőző matracvédőket. A puha, légáteresztő anyagból készült fedőmatrac 60 x 120, 70 x 120 és 70 x 140 cm nagyságban kapható. A praktikus kiegészítő körben gumírozott vagy a négy sarkára varrt gumipánttal rögzíthető a matracra. A szélekre felvarrt gumiszalagos kivitel könnyen helyezhető fel a matracra, mivel nem szükséges hozzá az egész matracot megemelni, elég a sarkokban helyreigazítani a tökéletes illeszkedéshez. Keresd a gyerekszobához illő pasztellszínekben. Ha szeretnéd viszonteladóként értékesíteni, keresd az áruház ügyfélszolgálatát!

A matracvédő a rugalmas guminak köszönhetően tökéletesen kisimul az ágyon, nem csúszkál és nem gyűrődik, egyszóval tökéletesen észrevétlen.


Otthon Gyermek