Bemutatjuk az Oppo okostelefonok előnyeit, hasznosságát és hozzáadott értékét is. Enek oka, hogy elképesztően izgalmasnak tűnik az Oppo projekt, és nem lepődnénk meg azon, ha néhány éven belül sokak kezében lenne Oppo okostelefon.

Bár itthon kevesen ismerik, az Oppo a nemzetközi okostelefon piac meghatározó szereplője

Élünk a gyanúperrel, hogy mostanáig viszonylag keveset hallottál az Oppo márkáról és okostelefonjairól. Pedig a globális okostelefon-piac negyedik legnagyobb szereplőjéről van szó. Az Oppo még 2004-ben indult, akkoriban szimpla startup eszközöket gyártottak csak.

Mára nagyot fordult velük a világ, elvégre 6 kontinensen, több mint 40 országában vannak jelen, 40 ezernél is több alkalmazottat foglalkoztatva. Persze nem feltétlenül csak a minél nagyobb eladási számokra hajtanak, hanem a folyamatos fejlődésre is hajlandóak egészen komoly erőforrásokat áldozni.

Ennek a részleteiről majd később, most viszont nézzük meg, egyáltalán hogyan és miként lehet Oppo okostelefonhoz jutni.

Mikortól és hogyan juthatsz akár most azonnal Oppo okostelefonhoz?

Az alcímben feltett kérdések közül talán a „hogyan” kulcsszó a fontosabb. A válasz pedig egészen egyszerű, hiszen a Coolmobile webáruház Oppo okostelefon választékában már ma is megtalálod ezeket a különleges készülékeket.

Méghozzá az idei nyártól, ugyanis az Oppo júliusban érkezett hivatalosan is hazánkba a jobbnál jobb telefonjaival. A részükről egyébként mindez egy tudatos stratégia szerves része. Mi sem bizonyítja jobban a törekvéseik komolyságát, minthogy az Oppo az elmúlt 12 hónap leforgása alatt pandémia ide vagy oda, globális szinten 60 százalékkal volt képes növelni a leszállított készülékeinek számát.

Lássuk be, ez azért nem kis teljesítmény. Emellett a jövőkép is egészen bíztató képet mutat az Oppo okostelefonok esetében.

Milyen ellenértéket kaphatsz a pénzedért cserébe, ha Oppo okostelefont választasz?

Leginkább a modern kor szellemiségéhez passzoló magasszintű funkcionalitást, már-már megmosolyogtatóan kedvező beszerzési áron. Vagyis az Oppo okostelefonok úgy tudnak egészen sokat, hogy a nagy márkák hasonló tudású készülékeihez mérten sokkal kedvezőbb áron beszerezhetők.

A minőségre, illetve az Oppo okostelefonok tudására vonatkozó állításokat mi sem támasztja alá jobban, minthogy a brand több mint 7 milliárd dollárt tervez kutatás-fejlesztésre fordítani a következő 3 évben.

Bár most is meglepően sokat tudnak az Oppo okostelefonok egyes modelljei, ezzel együtt a jövőkép is rendkívül izgalmas meglepetéseket rejt. Érdemes tehát számba venni az Oppot, mint lehetséges befutót,  ha okostelefon vásárlás előtt állunk!


Tudomány