Hogyan találj meg minden eszközt az eWeLinken?

Megannyi felhasználó jelezte már, hogy az eWeLink nagyon hasznos online felület. Egy olyan app, aminek segítségével könnyedén lehetsz a magad ura az okosotthonod számos okoseszközeinek. Hogyan lehet másodpercek alatt mindent végigfutni és hatékonyan menedzselni? 

Az eWeLink által támogatott eszközök

A rendszer az alábbi működési elv alapján lett kifejlesztve: IFTTT “HA ez, akkor AZ” egy egyszerű kommunikációs protokoll, amelyre a legtöbb okoseszköz támaszkodik. A programnyelvben meghatározhatod, mi mit tegyen különféle paraméterek, események, adatok teljesülése vagy megjelenése esetén. 

Az OkosabbOtthon.hu webáruházban megtalálod egy helyen azokat az eszközöket, amelyek villámgyorsan párosíthatók össze az eWeLink alkalmazás segítségével. Nézd meg, hogyan működnek, és válassz olyan okoseszközöket az OkosabbOtthon.hu-n, melyek az egész családod életét megkönnyítik. A Sonoff technológia ár-érték arányban ideális, és az intelligens rendszerek minden igényének megfelel. Biztonsággal alkalmazható smart eszközök, amelyeket az eWeLinken is párosítani lehet.

Ez kényelmes, ha csak néhány eszközzel rendelkezünk, de nehézkessé válik számunkra, ha több tucat, esetleg több száz, különböző helyekre, például otthonokba, irodákba vagy gyárakba telepített eszközök működését kell koordinálnunk. Ezért létezik az eWeLink. 

Egy helyen találsz meg mindent egy listában, ahol előre meghatározott szűrők alkalmazásával csoportosíthatsz minden eszközt. Például “nappali világítás” kategóriába sorolhatod az összes izzót, “fűtés-hűtés” be rendezhető minden ennek megfelelő eszköz és berendezés, stb.

Amellett, hogy az eszközöket nagy képernyőkön kezelheted, a gyors hozzáférés érdekében különböző otthonokban és szobákban is elhelyezheted eszközeit. Ezzel a lehetőséggel akár különálló okosszobákat is létrehozhatsz. Miután mindent megfelelően csoportosítottál, csak frissítsd az eWeLink oldalát, aktualizáld egyetlen gombnyomással a felületet, és élvezd a rendszer minden előnyét.

Nem kell feltalálni a kereket, ha Sonoff eszközöket használsz az okosotthonod felépítésére. És ha egy intuitív Cloud menedzsment felületet használsz, mint az eWeLink, akkor varázslatos eredményeket érhetsz el.

eWeLink Cloud az okosotthonodban

Az okosotthonokban az automatizálási lehetőségek kapcsolók és relék segítségével valósíthatók meg, amelyeket egy könnyed felhasználói felületen pár kattintással lehet összehangolni. Vágj bele az okosotthonod fejlesztésébe; mindenféle programozói ismeret nélkül is sikeresen megvalósíthatod az álmaidat!


Tudomány