A Helotelo egyik terméke a szublimációs tok. Ez a tok egy szilikon oldalfalú és alumínium hátlappal felszerelt tok. Oldalán csúszásgátló rész található, ezzel megkönnyítve annak kézben tartását. Kialakítása egyszerű, de kényelmes. A tok megfelelően ellenáll a karcokkal szemben.

A termék különlegessége, hogy bármilyen fényképet vagy grafikát rá tudunk nyomni.

A Helotelo weboldalán kattints a “Tervezd meg saját tokod” gombra és már mehet is a szerkesztés. Ne aggódj a kezelése roppant egyszerű és egyáltalán nem hosszadalmas. Miután kiválasztottad a megfelelő gyártót és modellt, hozzá is láthatsz a kép feltöltéséhez. Ezt helyezheted, mozgathatod, méretezheted tetszés szerint. Ha elkészültél a tokoddal már mehet is a kosárba.

A választott képet egy nem mindennapi festékkel és nyomatóval lenyomtatunk, majd felkerül a megfelelő formájú alumínium lapra. Ez után a lapot immár a képpel együtt hőkezelés alá vetünk. Ez a folyamat a szublimálás. Ez után az alumínium lap már készen is áll a tokra ragasztásra. Ez, a feladat legnehezebb mozzanata, hiszen nagyon pontosan kell dolgozni. E feladat precizitást és biztos kezeket igényel a tökéletes eredmény érdekében. A ragasztás után a tokot becsomagoljuk és már készen is áll a szállításra.

 Ha szeretnéd kedvenc képedet, csapatod címerét a telefon tokodon mindenhova magaddal vinni akkor ez a megfelelő választás. Ha pedig nincs ötleted vagy nem szeretnél saját képet a tokodra, nézd meg kollekcióinkat ,ugyanis több mint 100 minta áll rendelkezésedre, nem kevesebb mint 10 különböző kollekcióba foglalva. Itt megtalálhatod a hozzád legjobban illő mintát vagy kiválaszthatod azt amely öltözékedhez legjobban passzol.

Többek között Nutrition, Support, Waydraw kollekcióink egyedileg összeállított mintáiból válogathatsz. Akik pedig szeretik a különböző textúrákat, színeket, azok figyelmébe ajánlom a Chroma kollekció darabjait!

A Hyper-Protect.

Weboldalunk másik terméke az ütésálló tok. A mai világban mindenki rohan. Így természetes, hogy időnként baleset éri a telefonod. Tudtad, hogy egy átlag ember egy héten legalább kétszer ejti el a telefonját? Mindenkivel megeshet és aki járt már így az tudja, amíg a kezünkben nem fogjuk ismét telefonunk, az aggodalom uralkodik rajtunk. Ismerős lehet a mondat: “csak ne legyél törött”. Ha megszeretnéd védeni telefonodat az esetleges esésektől vagy ismered már magad annyira, hogy tudd neked kell egy tok a telefonod érdekében, akkor válaszd a Helotelo csapatát. Mi tudjuk a megoldást!

Hyper-Protect tokunk megfelelő védelmet nyújt telefonodnak ha leejted. Ez a tok akár a 3 méteres esésektől is megvédi telefonod, melyet tesztek sorával próbáltunk ki. Védelmét a masszív kialakítás mellett a hátoldal erőssége is biztosítja. Ez utóbbi anyaga átlátszó PC (polikarbonát), mely nem csak karcálló, ami lehetővé teszi a tok hosszantartó használatát, de még az ujjlenyomatokat sem gyűjti. Oldalfala ezzel szemben két anyagból áll. Kívülről ugyan úgy a karcálló PC anyag, de ennek belső falán egy TPE csík található. Ez egy nagyon rugalmas, gumis anyag, és ennek köszönhetjük ütésállóságát a Hyper-Protect tokunknak. A TPE csík úgy van kialakítva mint egy párna. Az anyagon belül kis záró rekeszek vannak, melyek között levegő található. Ennek segítségével nyeli el az ütések által generált rezgéseket a tok, és ettől lesz ez ennyire szuper! Kialakításának köszönhetően egy sima felületre letéve, kijelzővel felfelé, a kamera, kijelzővel lefelé pedig a képernyő sem érintkezik azzal. Előnye még, hogy kompatibilis a vezeték nélküli töltőkkel. Mindent összevetve, ez a tok megfelelő választás lehet mindazoknak, akik szeretik telefonjuk kinézetét de szeretnék megvédeni is.

A teljes védelem érdekében választhatsz hozzá ütésálló fóliát, hogy kijelződ sem maradjon védtelenül. Megbízhatóságát mi sem mutatja jobban mint, hogy csapatunk tagjai is előszeretettel használják ezt a tokot a mindennapokban.

Ha kedvet kaptál egy egyedi tokhoz, esetleg épp a megfelelő ajándékot keresed barátaidnak, családodnak, vagy csak eleged van a folytonos aggódásból mikor kiesik a kezedből a telefon, keress minket bizalommal!


Tudomány