Ahogy nem mindegy, hogy hogyan készülsz a TitanLight végleges lézeres szőrtelenítésre, az sem lényegtelen, hogy mit teszel utána, hogyan őrizheted meg az eredményt.

Milyen a végleges lézeres szőrtelenítés?

A végleges szőrtelenítés az Aesthetica Orvosi Központ TitanLight protokollja keretében megvalósuló, hazánkban egyedülállóan innovatív technológiai újítás. A szakemberek három különböző csúcstechnológiás lézergépet, két Lumenis és egy Alma Soprano készüléket használnak egyszerre, ötvözve ezek erejét. 

A kezeléssorozat, amit lézerspecialisták végeznek nyolc alkalomból áll, a kezelések nyolc hetente ismétlődnek. A lézerezés közben Neked és az asszisztensnek is védőszemüveget kell felvenni. Az eljárás minimális fájdalommal járhat, de speciális oxigénes krémmel ellensúlyozzák azt a nővérek.

Mit tehetsz a sikerért a kezelés előtt és után?

A TitanLight protokoll kezdete előtt egy-másfél hónappal kezdj el magas faktorú napvédőt használni a kezelendő területeken! Óvd ezeket a bőrfelületeket olyan ruházattal, ami megvéd az UV-sugaraktól, erős napfénytől is! A szoláriumot felejtsd el egy időre, valamint a szaunáról is mondj le ezekre a hetekre! Az első kezelés előtt ne felejts el megborotválkozni, az alkalmak közőtt is csak borotválhatod a bőröd!

Ha eléggé óvatos voltál az előkészületekkel, akkor a protokoll kezdetekor nem lesz semmi gond. Azonban amikor befejeződik a lézeres végleges szőrtelenítés folyamata, akkor neked is lesznek teendőid. Mik ezek a tennivalók? Lássuk, hogy mivel járulhatsz hozzá a TitanLight eredményéhez, és hogy lehet a kezeléseket kellemesebbé varázsolni!

- A végleges szőrtelenítést követően a 24-48 órán keresztül nem szabad forró vízzel zuhanyozni, fürdeni. Részesítsd előnyben inkább a langyos vizet! 

- Kerüld a napozást, a szoláriumot és a szaunát továbbra is! Az extrém forró levegővel való érintkezés rossz hatással lehet a bőr regenerálására.

- Amennyiben a kezelt terület ruhával nem fedett helyen van, használj erős napvédőt! Az UV-sugárzás ugyanis nem tesz jót a frissen szőrtelenített bőrnek.

- Két kezelés között is szőrteleníthetsz, de csak borotvával!

A végeredmény: tökéletesen sima, selymes és szőrtelen bőr örökre!

A TitanLight protokoll eredménye a harmadik alkalom után megmutatkozik, de már az első kezelés után csökken a szőr sűrűsége, erőssége és mennyisége is. A kezeléssorozat befejeztével pedig bármilyen hihetetlen is, a lézerezett szőrtüszők megsemmisülnek, helyükre nem nő másik szőrszál.

Amennyiben megfogadod a tanácsainkat, és betartod az előírásokat, nincs más dolgod, mint élvezni a puha, selymes és tökéletesen szőrtelen bőr élményét!


Egészség