Természetesen mindenki számára, aki kereste már a módját annak, hogy pénzt keressen a kaszinóban, gyorsan és hidegen döbbent rá, hogy a ház előnye mindig ott van, és türelmesen kivárja a maga idejét. A nyerőgépektől a blackjack-en át az élő pókerig a kaszinók arra csábítják az átlagos szerencsejátékost, hogy szerencsét próbáljon a sors ellen.

Ebben a cikkben a szerencsejátékok közbeni pénzkeresés minden népszerű módját áttekintettük. Figyelembe vettük azt az egyszerű igazságot, amelyet minden szerencsejátékosnak be kell ismernie magának. Ahhoz, hogy pénzt keressünk szerencsejátékkal, hihetetlenül szerencsésnek kell lennünk.

Éppen ezért számos olyan tevékenységet mutattunk be, amelyek még mindig többnyire a kaszinó online padlóján találhatók, és amelyekhez olyan mértékű ügyesség is társul, hogy végül is gazdaggá tehetnek. Bár a felsorolt esetek egyikében sincs garancia, a ház ellen mégis kipróbálhatod a szerencsédet.

Jackpotok

A jackpot-játékok az igazi pénznyerő játékok, bár itt a szerencse a csapda. Nem lehet tudni, hogy nyer-e, és hogy mikor esik le a jackpot. Csak abban kell reménykednie, hogy a szerencse kegyeibe fogad, és megadja az áldást az áhított nyereményre. Las Vegas tele van kaszinókkal, amelyek mindenféle jackpotot kínálnak, amelyek növekedését valós időben figyelheted.

Bár semmi garancia nincs arra, hogy említésre méltó pénzt fogsz nyerni, a jó hír az, hogy a jackpot egy alapjáték része, ami már önmagában is nagyon magával ragadó. Ez az a pont, ahol sokan tartanak egy értelmes szünetet, és azt mondják, hogy a jackpot megnyerése csak próbálkozás kérdése.

Mi alaposan átgondoltuk és megnéztük a kérdést. Hosszú távon pénzt keresni bármelyik kaszinóban azt jelentené, hogy többet nyersz, mint a kaszinók, és ezt a ház nem szívesen engedi meg. Ez nem azt jelenti, hogy a kaszinók csalnak.

A legkevésbé sem. Mindössze annyit tesznek, hogy élvezik az esélyeket, amelyek természetesen hajlamosak arra, hogy valamennyire nekik kedvezzenek, és a ház javára billentik a valószínűséget. Természetesen a jackpotoknak megvan ez a magas kockázatú, magas jutalommal járó tulajdonságuk, ami sok ember számára, akik azért látogatnak el a kaszinó legmenőbb játékai közé, megpecsételi az üzletet.

A nap végén azonban ez mind szerencsejáték, és a kaszinóüléseket egy kis óvatossággal kell megközelítenie, nehogy túl sokat költsön. Ha valóban pénzt akarsz keresni "szerencsejátékkal", akkor ki kell venned a szerencsejátékot az egyenletből. Itt jönnek a képbe a kártyaszámlálók.

jackpot

Video póker

A kártyaszámolás valószínűleg a legjobb módja annak, hogy pénzt keressünk a szerencsejátékból. Akkor viszont a gyakorlat bizonyos fokú kockázattal jár, különösen annyiban, hogy a kaszinók közbelépnek, hogy eltávolítsák Önt az ingatlanból. Nincs garancia arra, hogy végül sok pénzt fogsz nyerni, mielőtt a kaszinó rájönne, hogy mit csinálsz.

Hosszú távon azonban, és meglehetősen nagy odafigyeléssel a legjobbat hozhatod ki a kártyaszámolásban való jártasságodból. Van azonban egy másik ügyességi játék is, amelyet azonnal kipróbálhatsz. A videópóker az élő póker és a nyerőgépek furcsa keveréke.

Mint ilyen, a játékot egy véletlenszám-generátor (RNG) ellen játsszák, de a nyerőgépekkel ellentétben a legjobb verziókban 99,60%-os megtérülési arányt (RTP) kínál. A videópóker az egyik legkövetkezetesebb játék, ahol a tétjeid valóban nagyobb valószínűséggel nyernek.

Jó okok szólnak amellett, hogy a videopókert keresse, mint a játék, amit játszani szeretne. Az elméleti megtérüléstől eltekintve sok szerencsejátékos írt már részletesen a játékkal kapcsolatos sikertörténeteiről.

Bár bizonyára vannak túlzó kijelentések, a videópóker továbbra is azon kaszinójátékok közé tartozik, amelyeket el lehet sajátítani. Az élő pókerhez hasonlóan a videopóker is egy olyan lehetőség, amellyel pénzt lehet keresni a kaszinóban, mivel az ügyességen alapuló elemet tartalmaz.

Még mindig van benne egy szerencseelem, de ha hosszú távon jól játszol, akkor képesnek kell lenned arra, hogy legyőzd a szerencsét, és az esélyeket a kedvedre fordítsd.

Kérjük, ne feledje, hogy nem minden szerencsejátékos keres pénzt a videópókerrel, és néhányan valójában elég szerencsétlenek benne, még akkor is, ha állítólag természetes előnye van a játékosnak!

Sportfogadás

A sportfogadás egy érdekes hobbi, amely jelenleg világszerte virágzik. A bukmékerek számára a nyereség egyértelmű, de ha a fogadókról van szó, a nyereség változó. A sportfogadók összességében sokat fizetnek ki a sportrajongóknak. Mint kiderül, a szerencsejátékos megjósolhatja a pontkülönbséget vagy a teljes győztest, elemezve a csapatot, amelyre fogad.

A nyeremények többsége azonban az "éles" fogadókhoz kerül. Mindazonáltal az egyszerű tény, hogy a sportfogadás segít pénzt nyerni. Ez egy készségen alapuló tevékenység, és bár a végén még mindig előfordulhat, hogy veszítesz egy kicsit, úgy tudod kontrollálni a fogadásaidat, hogy az esetleges veszteségek névlegesek legyenek, és hosszú távon fenn tudd tartani a bankrollodat.

A sportfogadás egy kicsit statisztikus tevékenység, ahol nem csak egy csapatot kell szeretned. Sportfogadóként alaposabban meg kell vizsgálnia a vonalakat és a spreadeket, össze kell hasonlítania a fogadásokat, és az interneten kell ugrálnia, hogy a legjobb sportfogadást keresse minden egyes felkínált választásra.

Akárcsak a kártyaszámolásnál, a sportfogadóként szerzett tudásodra alapozva kínálkozik esélyed a profitszerzésre. A bukmékerek többnyire pártatlan oddsokat kínálnak. A jó sportfogadási stratégia azonban sokkal mélyebb annál, hogy megtaláld a számodra megfelelő bukmékert.

Egy példa erre az, hogy mindig több bukinál is lefuttatod a fogadásaidat, hogy megtaláld a lehető legjobb értéket a választásodhoz. Ne habozzon kihasználni a spreadet és a vonalat a legjobb esetben, és fontolja meg, hogy egyszerre több sportfogadóhoz is regisztráljon.

Most, hogy lehet-e irigylésre méltó összegeket nyerni a sportfogadásból, az kérdéses. Ha fogadóként regisztrál, akkor biztosan képes lesz növelni a bankrollját, és valószínűleg kényelmes összeget nyerhet. Azonban, mint a szerencsejátékok bármelyik formájánál, a sportfogadásnál sem kizárólag az ügyesség és a megértés vezérli, és néha a balszerencse elvenné a nyereséget.

Valódi póker

A valódi póker egy remek példa arra, hogyan lehet pénzt nyerni egy szerencsejátéknak számító játékkal. Nos, a póker nem teljesen szerencsejáték. Sőt, azt állítjuk, hogy éppen az ellenkezője. A "Szerencsejáték vagy ügyesség a póker?" című blogbejegyzésünkben részletesen kifejtjük, hogy miért gondoljuk, hogy a póker a legtávolabb áll a szerencsejátéktól, amit egy kaszinóban találsz.

Kezdjük azzal, hogy a játék világszerte több mint 2000 embert tett milliomossá. A nyereséghez nem túl könnyű hozzájutni, ha kezdő vagy, de minél többet vagy hajlandó tanulni, annál kevesebbet fogsz veszíteni, ami azt jelenti, hogy a póker inkább a készségre, mint bármilyen szerencsére épül.

A pókerben nincs "nyerő előny" azon kívül, amit a kártyákról, a valószínűségről és az ellenfeleidről tudsz. A póker lényege, hogy a megértésed és a stratégiád révén nyerj, alkalmazkodj a rossz ütésekhez, használd okosan a bankrollodat, és összességében keresd a legerősebb lapokat.

Egy másik ok, amiért a póker az egyik legjobb játék, amit játszhatsz, hogy meggazdagodj a szerencsejátékból, az az, hogy valóban sok elismert tehetségtől tanulhatsz.

Nem sok játék kínál hasonló lehetőséget, ha pénzkeresésről van szó. Természetesen a pókernek vannak árnyoldalai is, de ha elég komolyan veszed, megtanulhatod, hogy sokkal jobb legyél, mint az átlagos játékosok odakint.

Asztali játékok

Most, hogy a legtöbb elérhető szerencsejátékkal, amit egy kaszinóban találhatsz, már foglalkoztunk, itt az ideje, hogy megnézzünk néhányat a kisebb pénzkereső játékok közül. Az asztali játékok elég szórakoztatóak tudnak lenni. Valójában egy kicsit megbízhatóbbak, mint a nyerőgépek, de okosan kell játszani velük. A rulett, a baccarat, a craps és a Sic Bo mind nyerésre játszható, bár ne számítson őrült pénzre.

Valójában, amit remélhet, az az, hogy következetesen növelje a nyereményét. Ez általában egy olyan stratégia alkalmazásával érhető el, mint a Martingale vagy a Fibonacci. Az alapfeltevés egyszerű - bizonyos feltételek alapján megemeli a tétet, majd más feltételek alapján visszatér egy alapösszegre.

Ez ismétlődik mindaddig, amíg játszol. Az apró hátránya itt az, hogy statisztikailag olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor nem tudod visszanyerni a veszteségeidet, amitől a legtöbb játékos tart. Ezek nagyon ritkák, de minden játékba úgy kell bemenned, hogy felkészülj arra, hogy egy stratégia megfeneklik, bármennyire is ritkán történik ez meg.

A másik dolog, amit szem előtt kell tartanod, hogy a kaszinó megkérhet, hogy távozz, ha ragaszkodsz egy ismétlődő stratégiához, mivel gyakorlatilag kijátszod a rendszert, és ezt nem teheted meg az asztali játékokban. Emlékszel még a blackjackre? Nos, ez nagyjából ugyanígy van.

Éppen ezért néhány lelkesebb játékos megpróbálja variálni a stratégiáját, váltogatni a játékokat, és általában kis nyereséggel a nevükön, de diszkréten elsétálni.

Zárszó

Szerencsejáték közben pénzt nyerni nagyon csábító kilátás. Rengeteg tipp, könyv és tanács lebeg odakint. A legjobb tanács azonban az, hogy a szerencsejáték egy megbízhatatlan szövetséges. Ha pénzt akarsz nyerni, akkor a készségalapú játékokra kell koncentrálnod.

Ahogy már említettük, ki kell iktatnod a meglepetés, a szerencse és a véletlen elemét a szerencsejátékból, és ragaszkodnod kell az olyan játékokhoz, amelyek több készséget kínálnak. Csak tartsd észben, hogy a szerencsejátékok szinte minden formájában a véletlen mondja ki a végső szót.

Ne veszítse el az eszét emiatt, és semmiképpen ne veszítsen el egy kisebb vagyont csak a pénznyerés meghatározhatatlan esélyéért!


Pénzügy Laza