Megbízható környezet

A Record által nyújtott ajtók svájci minősége garancia az átlagon felüli terhelhetőségre és a hosszan tartó használati lehetőségre egyaránt. A saját fejlesztésű érzékelés-technológiának köszönhetően számos baleset és ütközés megelőzhetővé válik, így az ezekhez köthető anyagi károk mértéke is lényegesen csökken.

Kontrollált beléptetések

Az ipari területekre jellemző sajátosság, hogy bizonyos területekre csak a megfelelő jogosultsággal rendelkező személyek léphetnek be. Ilyen szabályozásokra számtalan tényező miatt szükség lehet, köztük a leggyakoribbak a munkavédelmi protokollok betartására irányuló intézkedések és a technológiák vagy dokumentumok védelme.

Tolóajtó, szekcionált kapu, gyorskapu vagy vagyonvédelmi rács esetében a Record termékei egyszerűen integrálhatóak a beléptető rendszerekbe külső modulok használata nélkül. Ennek segítségével kontrollálhatóvá válik az épületekben tartózkodó kollégák és látogatók mozgási lehetősége.

Sokoldalú elérhetőség

Ha az egyéni igények alapján az ajtó kiválasztásra került, akkor szükség lehet az ajtó mellett és felett található portálszerkezet kialakítására is. A Record kollégái szakszerűen, rövid idő alatt képesek elvégezni a feladatokat és kulcsrakész állapotban átadni az ajtókat.

A megjelenés fontossága

A megjelenés egyre nagyobb jelentőséggel bír a vállalkozások életében. A vállalkozások sok esetben a dolgozók munkázati ruhájával és a céges környezet előre meghatározott színeivel kommunikálják összetartásukat. A színek egyvelege könnyen megjegyezhető képet biztosít, amely segíti a cég vagy a brand összetartozását kommunikáló fellépésének sikerességét. 

Az egységes és harmóniát keltő megjelenésnek a tolóajtók is szerves részét adják az ipari környezeten belül.

A SPEEDCORD gyorskapu esetében a színpaletta szélessége alapján a színeknek csak a fantázia szabhat határt.

Szekcionált kapuknál egyedileg tervezett mintázat is elérhető, amelyek lehetnek különböző színnel rendelkező lamellák vagy teljes fotók egyaránt. A vagyonvédelmi rácsok vásárlása esetén egyedi dizájn szerint készített perforációs minták elérésére is lehetőség nyílik. A vagyonvédelmi rácsok a legnagyobb igényekkel rendelkező helyszínek számára is kimagasló védelmi megoldást biztosítanak.


Pénzügy