Kézápolók

Az igényes, ápolt körmök minden nőnek nagyon fontosak. Ha nem így lenne, akkor nem járnánk körmöshöz, hogy széppé tegye őket. Éppen ezért érdemes néhány fogást megtanulni, hogy akár otthon, magunk is ápolhassuk a kezeinket. 

A bőrápoló olajok nagyon jólesnek egy manikűrös kezelés végeztével, és még az illatuk is nagyon finom. Miért kellene ezt nélkülözni, ha otthon kerül sor a kézápolásra? Könnyedén beszerezheted a StudioFlash webáruházból, ahol több illat közül is válogathatsz annak függvényében, hogy mit szaglásznál szívesen a kezeden. Az olaj ápolja és kellemes tapintásúvá varázsolja a bőrt, így mindenképp érdemes otthon tartani belőle. 

Ha már a körmök ápolásáról van szó, nem mehetünk el szó nélkül a polírozás mellett sem. Ha nem tervezünk semmi extra díszítést a kezünkre, akkor is nagyon lényeges, hogy az ujjaink ápoltak legyenek, a körmeink pedig szépek. Ehhez nagy segítség lehet egy polírozó, ami fényessé és egyenletessé teszi a köröm felszínét. Japán manikűr esetén még nagyobb segítséget jelent. 

Egy fa spatulával pedig bármilyen krémet hatékonyan kimérhetünk, adagolhatunk. Megbízható társ a mindennapokban. 

Kéz- és lábápolás egyaránt

A hűvösebb, szelesebb időben nagyobb szükség lehet egy mélytápláló masszázskrémre, ami hidratálja a bőrt és ezáltal szebbé, fiatallá teszi. Késlelteti az öregedést, így a kezünk sokáig üde és puha maradhat. 

A paraffinos kezelés jótékony hatásáról szinte nem is kell írnunk, hiszen ki ne ismerné ezt a kellemes, meleg fürdőt, ami olyan, mintha meleg viaszba dugnánk a kezünket. A kezelés hatására az előzőleg felvitt kézápolókat beszívják a tág pórusok, amik szépen lassan a hidegben összehúzódnak. Ezzel magukba zárják a hidratáló anyagokat, és a paraffin egy vékony réteget képez a kézen. Bársonyossá és üdévé varázsolja a bőrt. Ha ebben gondolkozol, akkor mindenképp szerezz be egy nylonkesztyű-garnitúrát is, hiszen elengedhetetlen kellék. 

Természetesen a láb ápolására is tökéletesen alkalmasak a paraffinos krémek, hiszen a puhaság nem csak a kezek kiváltsága. Ezeknek a segítségével bársonyos és puha lesz a lábad, akár otthoni körülmények között is. 

Érdekel az otthoni kéz- és lábápolás? Semmi akadálya, hogy belevesd magad ebbe az illatokkal teli, izgalmas világba, ami puha és ápolt végtagokat eredményez, mintha most érkeztél volna a szalonból. 


Egészség