Költöztetés, raktározással

A legtöbb esetben egy költözést megtervezünk. Még ha nem is teljes részletességgel, de azért általában úgy sikerül átcuccolni a régi helyről, hogy megvan, hova megyünk. Vannak viszont olyan esetek, amikor nem ilyen egyszerű a helyzet.

Ilyen például az, amikor már ki kell költözni az albérletből, de az új lakásunkban csúszás van a felújítással. Így pedig még nem tudunk odamenni, ami eléggé patthelyzetet eredményez. Ott vannak a bútoraink, amiket el kell hozni az albérletből, de még nincs kész a lakás, így oda nem vihetjük.

Erre kínál tökéletes megoldást pl. a Servitius és Partnerei költöztetés csapata, akik nemcsak elszállítanak bármit, de akár raktározzák is. Vegye igénybe bátran ezt a szolgáltatást a költöztetés mellett, mert így jó helyre kerül minden vagyontárgya az átmeneti időszakban is. Amikor pedig kész a felújítás, akkor mehet minden az új helyére.

Csomagolás profikra bízva?

Extra szolgáltatásnak tűnhet az is, ha nem mi magunk csomagoljuk be a költöztetésre szánt dolgainkat. Pedig nyugaton ez sok esetben már alapszolgáltatásnak számít. Itthon azért még nem annyira, de azért erre is találni megfelelő partnert.

De mikor jön ez jól? Ha lusták vagyunk? Persze, akkor is! De emellett felesleges stressztől is megszabadíthatja magát, ha Önnek például nincs rá felesleges több órája is akár. Vagy akkor is nagyon jól jön ez a lehetőség, ha mi magunk nem vagyunk képesek rendesen elvégezni a becsomagolást. Mozgássérülteknek, időseknek, betegeknek például nagy segítség lehet!

De akkor is nyugodtan vegye igénybe, ha csak szimplán azt szeretné, hogy profi kezekbe kerüljenek a bútorai. Ki más tudná jobban becsomagolni őket, mint aki ezzel foglalkozik, mint aki elszállítja őket, és tudja, hol vannak sérülékeny részek.

Szóval egyáltalán nem kell ahhoz lustának lenni, hogy egy ilyen szolgáltatást igénybe vegyünk. Vannak ennél élvezetesebb időtöltések is, amire inkább szán az ember időt, mint erre.

Hívjon valaki egy bútortaxit!

Mit tudunk tenni akkor, ha egyetlen bútort akarunk elszállíttatni valahova? A legtöbb szállító cég emiatt ki sem fog menni. Pedig előfordulhatnak ilyen költöztetések is, nem is kevés. 

Ha például beszerzünk egy új bútort, de a cég nem vállal kiszállítást, nekünk meg nincs autónk, máris bajban lehetünk. Vagy ha háztól vettünk használtan valamit, akkor is valahogy haza kell juttassuk. Szerencsére ma már van olyan cég, mint például a fent már említett Servitius és Partnerei költöztetés, akik ezt megoldják számunkra.


Autó