Vízparti pihenés

A legtöbb embernek a kedvenc vakáció helye egy vízparti paradicsom. Akár a tengerek, de a bányatavak is szóba jöhetnek, a lényeg, hogy fürdésre alkalmas legyen. Sajnos sem a munka, sem magánéletünk, sem a pénztárcánk nem engedi azt meg, hogy minden héten leruccanjunk a Balatonra. Sem pedig azt, hogy rendszeresen leugorjunk a Földközi-tengerhez, csobbanni egyet a vízben. A strandok legtöbbje unalmassá vált. Legtöbbjük a 90-es évekhez képest nagyon keveset változott.

A legjobb helyek a vízparti kikapcsolódások területén, amelyek kis hazánkban azért szép számmal elérhetőek, a fürdők. Változatos vízmennyiséggel, hőfokkal, különböző medencékkel rendelkeznek. A hazai fürdőhelyek legjobbjai még színvonalas szolgáltatásokkal is emelik helyük fényét. Csak azért, hogy vendégeik még jobban élvezzék a náluk töltött időt, és a jövőben is visszalátogassanak hozzájuk.

Kuriózum

A fürdők száma évről évre folyamatosan gyarapszik hazánkban. Nem kell feltétlenül a legújabbra, és éppen ezért a legtúlárazottabbra ellátogatni.

Válasszunk inkább a régi lovasok közül. Azok a fürdőhelyek azért vannak hosszú évek óta nyitva, mert arra érdemes szolgáltatást nyújtanak, korrekt áron. Vendégeik szeretik, becsülik őket, és szívesen vissza is járnak hozzájuk. Ezek a fürdőhelyek képesek a megújulásra is. Ez a megújulás egyrészt érinti az általános felújítási és karbantartási, valamint fejlesztési munkálatokat is. Másrészt képesek a fix fürdő szolgáltatáson kívül, egy újabb élménnyel gazdagítani a hozzájuk érkezőket. Így a Rudas Gyógyfürdőben most exkluzív csomagajánlatokat próbálhatnak ki.

A csomag tartalma

A világviszonylatban egyedülálló panorámával rendelkező helyszínen, wellness keretén belül töltődhetnek fel, amelyet étkezéssel egészíthetnek ki. A 450 évvel ezelőtt épült fürdőt a megtisztulás és a feltöltődés elősegítésére építették. Ezt a vezérfonalat a mai napig hűen követi, ma sem találva erre jobb helyet Budapest szívében.

A csomag egy egész napos fürdőbelépőt tartalmaz, amellyel az uszoda, az új wellness részleg és a Nemzetközi Szaunavilág is igénybe vehető. Az elmondottak megkoronázásaként a Rudas Bistro jóvoltából egy - magyar és nemzetközi konyha alapjain nyugvó - menüsort kóstolhatnak végig az élményt kereső kalandorok.

Részvételre a hét bármely napján van lehetőség, többféle csomagajánlatok közül lehet választani. Ajánlott az élmény dús napot egy lenyűgöző naplementével zárni, akár a tetőn elhelyezkedő, páratlan kilátást biztosító medencéből is.


Gasztro