Pontosan ezért a limitált kiadású testápoló kollekció telis-tele van olyan természetes alapanyagokkal, amik nem feltétlenül a legszebbek. Valódi értéküket az a számos kiváló összetevő adja, ami szemmel nem is észrevehető.

Rövid bejegyzésünkben a The Body Shop limitált kiadású testápoló kollekcióját mutatjuk be. A furcsa formájú banánokat és göcsörtös gyömbéreket tartalmazó krémek a fantasztikus illatnak és az ápoló hatásnak köszönhetően kiváló választást nyújtanak a nyári szezonra.

A 100%-ban vegán girbegörbe gyömbér

A gyömbér nagyszerű erejét sosem szabad alábecsülnünk. Elvégre egyáltalán nem a véletlen műve, hogy immáron hosszú évszázadok óta a kínai orvoslás egyik kiemelt fontosságú alapanyaga.

A The Body Shop vadonatúj testápolóival idén nyáron akár mi is tetőtől talpig élvezhetjük a gyömbér csodás hatását. Ami pedig a különleges illatot illeti, azt a vaníliás alap jegy, az aromás szegfűszegolaj, a kubeba illóolaj, a rózsa és a kámfor szívjegye, emellett pedig a fejjegy gyömbéres, eukaliptuszos, lime-os, pomelós citrusossága szolgáltatja.

Egy kis bohókás banán, méghozzá ecuadori banánpürével

Közösségi Kereskedelemből, méghozzá Ecuadorból származnak azok az organikus banánok, amik az élelmiszeripar számára már túlságosan furcsák. A The Body Shop az El Guabo-i partnerekkel karöltve szívügyként tekintenek arra, hogy egyetlen gyümölcs se vesszen kárba a külseje miatt.

A gyümölcsök bohókás formája ugyanis könnyen járhat együtt gyönyörű árnyalattal és eszméletlen illattal. Pontosan ezért ezekkel lettek gazdagítva a limitált kiadású testápoló kollekció tagjai is.

Ez köszönhető a puha, krémes alapjegyeket szolgáltató kókusznak, a fának és a fehér pézsmának. Ezen kívül a szív jegyeket a banánpüré és a tej alkotják, fej jegy formájában pedig a banánlevél és az érett gyümölcs adják a kiegészítést.

Gyömbéres és banános hajápolók

A The Body Shop gyömbéres samponok közül minden negyedik másodpercben gazdára talál egy a világon. Ez nem lehet a véletlen műve.

A korpásodás elleni sampon a benne található esszenciális olajjal, tápláló mézzel és erősítő panthenollal segít megtisztítani a hajat és felfrissíteni a fejbőrt. A balzsam pedig Srí Lankai gyömbér kivonat, nyírfakéreg és fehér fűz kivonat által gondoskodik a haj egészségéről.

Szintén erősíti, hidratálja és táplálja a hajunkat a banános hajápoló kollekció valamennyi tagja. Közülük is érdemes kiemelnünk a banános hajmaszkot, ami Közösségi Kereskedelemből származó ecuadori banánpüré, brazil cupuaçu és perui brazil dió olaj segítségével kényezteti a hajunkat.

 


Egészség