Biztosan Ön is vásárolt már kenyérpirítót otthonába, azonban legtöbb esetben az éppen akciósra vagy kedvező árral rendelkező készülékre esik a választása, mivel úgyis hamar tönkremegy, később úgyis vehet másikat. Mindez nem igaz, mivel ha egyszer beszerez egy magasabb minőséggel rendelkező készüléket, az sokáig konyhája fontos eleme maradhat. Ezért érdemes körülnézni a magasabb kategóriás Bosch kenyérpirítók között!

A kenyérpirítók haszna a mindennapokban

A kenyérpirítók legtöbb esetben kettő szelet kenyér megpirítására alkalmasak, azonban ma már válogathat olyan készülékek között is, amelyek kifejezetten a hosszúkásabb vagy kifejezetten a toast kenyér elkészítésére hivatottak. Pirítója mellett a legtöbb készülék melegítőráccsal is rendelkezik, így abban az esetben, ha ropogósan szeretné enni a zsemlét vagy melegen a croissant, akkor bátran használja a készülék rácsait. Ezeknek az integrált melegítőrácsoknak köszönhetően a péksütemények szinte újra firssek és kellemesen melegek lesznek, azonban a rács könnyen eltávolítható abban az esetben, ha akadályozza a kenyerek pirításában. 

A pirítós kenyér egy igazán népszerű reggelinek számít, mivel lekvárokkal, krémekkel és csak egyszerűen vajjal is ízletes lehet. Azonban a reggeli rohanás alkalmával Önnel is biztos előfordult már, hogy elfelejtette lekapcsolni a készüléket, így amikor a kellemetlen égett szagok által észbe kapott, hogy ott felejtette a reggelijét, akkor már késő volt, és kidobhatta a kukába az eredményt. 

A Bosch kenyérpirító sajátosságai

Azonban a Bosch készülékei Automatic ShutOff funkcióval rendelkeznek, így mind lakása épsége, mind a reggelije biztonságban van, mivel bizonyos időt követően a szerkezet automatikusan kikapcsolja magát. Amennyiben Ön is szeretné, ha kényelmesen zajlanának a reggelek, és szinte magától elkészülne a várva várt pirítós, akkor keresse fel a BestMarkt weboldalát, ahol számos termék közül válogathat méret, forma, szín és teljesítmény alapján egyaránt. 

Abban az esetben, ha fagyasztott péksüteménnyel vagy kenyérrel rendelkezik, akkor sem kell elhalasztania reggelijét vagy beüzemelnie sütőjét, mivel a Bosch kenyérpirító olvasztó és felmelegítő programmal egyaránt rendelkezik. Nem csak kiolvasztja, hanem ropogóssá is teszi az ételt, mintha frissen került volna az asztalra a pékségből.

A kenyérpirítók kialakításának köszönhetően nem szenvedhet égési sérüléseket, mivel High Lift technológiájának köszönhetően olyan magasra emeli a kenyeret, hogy könnyen elérheti anélkül, hogy a készülékbe kellene nyúlnia.


Otthon Gasztro