Kültéri világítás környezetbarát módon

A napelemes világítások egyik fő előnye, hogy nem kell fizetni az általa elhasznált energiáért. Csak annyi költséged van az elején, hogy beruházol a fényforrások megvásárlására. 

Ezután a termékek a nap energiáját felhasználva tudnak fényt kibocsátani. A megújuló energiaforrások használata pedig a zöld jövő záloga. Így ha csak egy nagyon kicsit is, de azzal is tudsz tenni a környezetért, ha a kertedben napelemes lámpákat helyezel el.

Ezek üzemeltetése rendkívül egyszerű, és többnyire az időjárási körülményeket is jól bírják. De persze a hatékony működés mellett nem mehetünk el a modern, megnyerő kinézet mellett sem. Hiszen nem mindegy az, hogy milyen érzések fognak el, amikor kitekintesz a kertedbe. Szeretnéd tartani a legújabb divatot az udvarodban is? A Deconline.hu napelemes lámpa kínálatában meglelheted a legtrendibb darabokat!

Ha pedig szolárlámpákat telepítesz az udvaron, akkor ezen elemek is a megjelenés részét fogják képezni.

Menő napelemes lámpatípusok

Kezdjük a sort a felakasztható szolárlámpákkal, melyek nem csak, hogy meghökkentően jól néznek ki, de rendkívül praktikusak is. Nagyon sokféle színvariációban érheted el őket, így biztosan ki tudod majd választani azt a darabot, amelyik a leginkább tetszik. 

Hogyha valami még extrábbra vágysz, akkor beszerezhetsz színváltós darabokat is. Ha általában hamar megunod a fényeidet, akkor ez a variáció lesz az ideális választás. Hiszen színeit mindig kedvedhez igazíthatod.

Ez a megoldás igencsak pompás fényjátékot tud varázsolni udvarodba, így ha vendégeket vársz, biztosan őket is el fogják kápráztatni. Ezek a termékek LED-es fényforrásokkal rendelkeznek, így kimagaslóan jó minőségű fényt fognak tudni kibocsátani. 

A korábban divatos lánghatású világításokat ötvözi többféle színárnyalatban, így tudja a lehető legnagyobb sikereket elérni a fogyasztók körében. Tetszik az ötlet? Akkor a színváltós lámpák lesznek a legideálisabbak számodra!

Különleges kialakítású fényforrások

Mit szólnál hozzá, ha virág alakú lámpáid lennének a kertben? Ilyet is elérhetsz már, nem csak a klasszikus formákat tudod megvásárolni. Ez a kialakítás is az egyik trend az idei évben, így biztosan a te szívedet is el fogják tudni hódítani. Többféle virágfajtát ábrázoló szolárlámpát is megvásárolhatsz, melyek megnyerő színvilággal várnak rád.

Legkelendőbb közülük a hortenzia alakú fényforrás, de a pipacs, nárcisz, illetve tulipán formájú is igen népszerű. Szereted a multifunkcionalitást? Napelemes lámpák tekintetében is lehetőséged van erre, hiszen elérhetőek ilyen kialakítású termékek is. Legyen akár szélmérő vagy csapadékgyűjtő funkció, biztosan neked is tetszeni fognak majd!


Tudomány