Fitten, sportos külsővel

Az egészséges életmód szerves részét képezi a rendszeres mozgás. Edzeni csakis olyan ruházatban lehet, amelyben maximálisan jól érezzük magunkat. Ezt biztosítják a sportruházatok. A férfiak, nyáron előszeretettel viselnek rövidnadrágot, mert hiszen megannyi stílusban, anyagban és színben megtalálhatók a palettán, így bárki megtalálhatja azt a fazont, amely valóban illik a személyiségéhez.

A futáshoz vegyünk fel pamutból készült rövidnadrágot

Sok férfi szeret futni. Ehhez a sporthoz megfelelő mozgástér szükségeltetik, amelyet a kényelmes férfi rövidnadrágok biztosítani is tudnak. Sportoláshoz, edzéshez a legjobb választás a pamutból készült rövidnadrág, több ok miatt is. Remekül magába szívja az izzadságot, mindenféle mozgást lehetővé tesz, és ami még nagyon lényeges, nem súrolódik. Az egyik legjobb természetes anyag a pamut, ezért is javasolható beltéri mozgáshoz és kültéri edzéshez is, főleg nyáron. A legjobb kombináció nyári sportoláshoz egy pamut rövidnadrág és egy hozzá passzoló, szintén pamutból készült póló. A férfi rövidnadrágok mellett szól, hogy megfizethető áron kaphatók és széles színskálán mozognak, hiszen a kínálatban megtalálható például a fekete, a kék, a grafit, a piros, a sárga, a fehér. Remek, nyárias színkombinációkkal is találkozhatunk, amelyek még utcai viseletre is alkalmassá teszi ezeket a nadrágokat.

Otthoni sportoláshoz jó a férfi rövidnadrág?

Erre a kérdésre egyértelműen igen a válasz. Nincs is annál jobb érzés, amikor egy kényelmes szettben mozoghatunk, akár a saját otthonunkban, akár egy edzőteremben, vagy kültéren. Egy rövidnadrággal és egy azzal kompatibilis pamutpólóval, igazán stílusosnak érezhetjük magunkat, még akkor is, ha csupán otthon edzünk. Ezek a nadrágok tökéletesen betöltik a funkciójukat és akár még nagy intenzitású edzésekhez is viselhetjük azokat. A divatot kövessünk akkor is, ha nem lát bennünket senki. Alapvető szabály, hogy három színnél ne legyen több rajtunk és ezek közül csak egynek legyen intenzív a színe. Gazdag színekben nincs hiány, hiszen a férfidivatban is megtalálhatók a trendi színek, mint például a neon, vagy éppen a narancssárga. A neonszín idén nagy divat és nagyon jól mutat nem csak cipőben és pólóban, de férfi rövidnadrágban is.

A nők és a sportos öltözék

Manapság egyre többen döntenek az egészséges életmód mellett. A nők jelentős hányada is szeret mozogni. Szerencsére, mindenféle sporthoz találnak megfelelő öltözéket, hiszen a női szabadidő nadrágok kínálatában megtalálhatók a melegítő nadrágok, a jogger, a jogger chino, a chino nadrágok és a leggingsek.

A jóga és a leggings

A nők egy része szeret jógázni, hiszen a testet és a lelket is edzésben tartja. A legjobb sportöltözet ehhez a mozgáshoz nem más, mint a leggings. Az ultra rugalmas leggings minden jógapózt lehetővé tesz, nem mellesleg nagyon trendi színekben és kivitelezésben kaphatók. Az egyszerűséget kedvelők az egyszínű leggings mellett teszik le a voksukat, a bátrabbak, a terepszínűt, míg a divatot követők a nagyobb mintázatú és a magasított derekú leggings mellett dönthetnek.

Futás, edzőtermi edzés joggerben és melegítőnadrágban

A klasszikus melegítőnadrág sokak kedvence, hiszen laza a szabásuk, ezért sokféle sport űzését teszik lehetővé. A legtöbb szabadidő nadrág poliészterből készül, éppen ezért jól szellőznek és rendkívül kellemes a tapintásuk. Minden olyan sporthoz megfelelnek, amelyben az intenzív mozgás is szerepet játszik.

A jogger nadrágok is sportosak, de jobban a testre feszülnek, ami ugyan lehetővé teszi a sportolást, de sokkal inkább javasolható egy laza, nyári programhoz, mint például kempingezés a családdal, vagy egy könnyű esti séta a városban. Az egyik legdivatosabb nadrág, a két oldalsó zsebével és a változatos színvilágával.

A jogger nadrágok a 2021-es trend egyik legdivatosabb nadrágjai. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, hiszen szín és mintázat tekintetében is változatos a paletta.

A fotó forrása:

Picsfive / Shutterstock.com


Sport Ruházat