Az első és legfontosabb szempont, hogy kizárólag megbízható gyártó termékét szabad beszerezni és megbízható helyről. Továbbá fontos, hogy a kiválasztott termék olyan hatóanyagokat tartalmazzon, melyek segítik a szervezetet abban, hogy megtalálja az egyensúlyt a fogyáshoz.

Milyen összetevőket kell tartalmaznia?

Elengedhetetlen, hogy a kiválasztott készítmény tartalmazzon keserű narancsot. Ugyanis ez a hatóanyag szinefrint tartalmaz, melynek étvágycsökkentő hatása van és növeli az anyagcserét, így hozzájárul a fogyáshoz.

Protoalkaloid tartalma miatt a keserű narancs a sportteljesítmény növeléséhez is hozzájárul. Ezt a különleges gyümölcsöt a pozitív hatásai miatt már az ókori Kínában is előszeretettel használták.

Centikben mérhető a végeredmény a készítményeknek köszönhetően

A Hedge Maple is a nélkülözhetetlen hatóanyagok közé tartozik. Ismert a máj- és a pajzsmirigyvédő funkciója, továbbá fokozza a kiválasztást és csökkenti a szervezet koleszterinszintjét. A jól ismert Willow Herb is fontos összetevő, hiszen enyhíti a hörgő- és a gyomorbélpanaszokat. Továbbá gyulladáscsökkentő hatása van, javítja a vérkeringést, kiváló szabadgyökfogó, és segít a szervezet számára abban, hogy a szükségtelen anyagok lerakódását megakadályozza.

A Caralluma Fimbriata egy ehető kaktuszféle, mely étvágycsökkentő hatással bír. Segítségével a térfogatcsökkenés a derék és a csípő tájékán centiméterekben mérhető. Mindemellett pozitív hatással van az anyagcserére és gátolja a zsírok felszívódását. A GENIX fogyókúrás étrend-kiegészítő a cikkben felsorolt összes hatóanyagot tartalmazza. Továbbá megbízható gyártási technológiával készül, és hatékony segítséget nyújt a testsúly csökkentéséhez.

Évszázadok óta használt hatóanyagok

A Helianthus Tuberosus is a legfontosabb összetevők közé tartozik. Inulint tartalmaz, mely egy rost, aminek a fogyasztásával csökkenthető a zsíros, édes és sós ételek fogyasztása. Ugyanis ennek az esszenciális alkotóelemnek köszönhetően nagymértékben csökken az éhségérzet. 

Továbbá hozzájárul a komfortosabb és gyorsabb anyagcseréhez, a puffadás megszűnéséhez és a bélflóra helyreállításához. Utóbbinak köszönhetően a hasznos tápanyagok is könnyebben felszívódnak. Mindemellett a vércukorszint szabályozásában is fontos szerepet játszik. Szóval a termék beszerzése során mindenképpen ügyelni kell arra, hogy a felsoroltak mindegyikét tartalmazza. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a készítmények alkalmazása mellett figyelni kell a megfelelő folyadékfogyasztásra és az egészséges táplálkozásra.


Egészség Életmód