Hol alkalmazzuk a pánikzárakat?

A zar-zarbetet.hu pánikzár kínálata tökéletes megoldást biztosít például egészségügyi intézményekben, iskolákban, szállodákban és éttermekben, azaz az összes olyan intézményben, ahol a vészhelyzetekre vonatkozóan általános biztonsági intézkedések érvényesek. Természetesen lépcsőházakban is tökéletes választásnak bizonyulhatnak.

Milyen ajtókhoz lehet ezeket használni?

Az ajtó lehet vékonyabb keretes vagy teljes ajtó, s az sem probléma, ha fából vagy edzett üvegből készült, hiszen ez a termékcsalád mindegyikhez megoldást kínál. A minősége következetesen magas színvonalú, a reteszes megoldás pedig megbízhatóan zárható, kifejezetten hosszú élettartammal bír, minden előírásnak megfelel, valamint nagyon egyszerűen használható.

Amennyiben az adott épületben szükséges vészkijárat, valamint menekülő útvonalak kialakítása, úgy a Dorma pánikzárak között keresgélve biztosak lehetünk abban, hogy megtaláljuk azt a zárszerkezetet, amely megfelel a vonatkozó szabályozásoknak, szabványoknak, valamint előírásoknak.

Milyen további tulajdonságok jellemzik?

Az összeszerelése könnyű, s hozzáigazítható sokféle ajtómérethez. Univerzális mágneszár, egyszerű működtetés és tartós kivitel jellemzi, amellyel éppen ezért a felhasználók is biztosan elégedettek lesznek.

Moduláris rendszerrel rendelkezik, valamint elektromos funkciók is elérhetőek, ezért maximálisan az egyéni igényekre szabható. Vízszintes és függőleges elképzelések egyaránt megvalósíthatók. A termékcsaládon belül többféle szabványnak megfelelő termékek is választhatók, így biztosan minden helyzetre megtaláljuk a tökéletes megoldást.

Az ajtószárny felületére telepíthető formatervezett pánikzárak használatával mindenki elégedett lesz, hiszen egyszerre nyújtanak megbízható, valamint esztétikus megoldást. 

Kiknek javasolt a pánikzár beszerzése?

Mivel specifikus felhasználású zárakról van szó, így értelemszerűen azokban a helyzetekben lesz szükséges, ahol gondoskodni kell a megfelelő biztonság és vészhelyzeti megoldások megvalósításáról. 

Azon létesítmények üzemeltetői, akikre ilyen jellegű előírások vonatkoznak, nyugodt szívvel válogathatnak a Dorma termékei közül, hiszen biztosak lehetnek abban, hogy nemcsak a meglévő előírásokat fogják maradéktalanul betartani, hanem biztosan megfelelnek a valóságban is egy ugyan nem kívánt, de bármikor előforduló helyzetben is.

A speciális igények és körülmények, amelyek a pánikzárak alkalmazásához kapcsolódnak, indokolttá teszik, hogy szakértői tanácsot kérjünk a kiválasztásához. Szerencsére erre a zar-zarbetet.hu weboldalán van lehetőségünk.


Otthon