Milyen legyen a nászajándék?

Egy nászajándék kiválasztása kihívást jelent még azok számára is, akik jól ismerik a fiatal párt. Naphosszakat gondolkodhatunk, minek örülnének a legjobban, mire lenne szükségük, mi az, amire vágynak. 

Kiindulópont lehet, mi minek örülnénk hasonló szituációban, tehát nekünk mindenképp kedvünkre való legyen a nászajándék. Mindannyian szeretnénk, hogy a fiatal pár majd ránk gondoljon, mi jussunk az eszükbe, ha használják. Legyen maradandó, és egy igazi élmény társuljon mellé. 

Ehhez kitűnő alternatívákat kínál a Kerámia Otthon Vintage lakberendezési webáruház, melynek nászajándékötletei között szerepel számtalan lakberendezési termék, vintage dekoráció és konyhai kiegészítők sora.

Nászajándékötletek

A megfelelő nászajándék kiválasztásakor a praktikumra és az emlékezetességre törekszünk. Sokan a döntést egy pénzzel megrakott borítékkal elintézik, azonban ha egyedibb dolgot szeretnénk és van időnk egy kicsit átgondolni, akkor rengeteg szuper ajándékot találhatunk.

A kérdés először is, hogy a fiatal pár most költözik-e majd saját lakásba, vagy már elkezdték berendezni a közös otthonukat. Egy lakberendezési tárgy mindkét esetben kiváló nászajándék lehet, de mindenképp hasznos, ha most váltanak közösen új lakásra. Ilyenkor garantáltan jól jön egy hatalmas ágytakaró, egy fali tükör vagy egy falióra, de egy vintage dekorációt is választhatunk a széles kínálatból.

Közkedvelt nászajándék a 18 részes étkészlet. Egy-egy családi összejövetel, nagyobb baráti események alkalmával kiválóan használható a kerámiából vagy porcelánból készült gyönyörű étkészlet, melynek hangulata, dekorációja vintage stílusú is lehet. Ez manapság igen népszerű választás.

A 18 részes étkészleten kívül további konyhai kiegészítők egész sora áll rendelkezésre, melyek biztosan hasznosak lesznek a fiatal pár számára. Jó ötlet nászajándékként bármilyen teás-, kávéskészlet, tárolók, termoszok, asztalterítők vagy egyéb konyhai textíliák, és ha tudjuk, hogy a pár - vagy legalábbis az egyikük - szeret a konyhában sürögni-forogni, a konyhai eszközök között is nézzünk szét.

Népszerű vintage nászajándék

A nászajándékötletek közül, ha valóban maradandót keresünk és olyat, ami biztosan használatba is kerül az ifjú pár háztartásában, akkor az étkészlet tökéletes választásnak bizonyul majd. 

A levendulamintás étkészlettel romantikus hangulatot vihetünk egy gyertyafényes vacsorájukhoz, vagy a vintage étkészletek széles palettájáról választva különleges, egyedi élményben részesíthetjük őket használatukkor. 

Egy különleges, egyénre szabott nászajándék garantáltan többet ad, mint egy fehér boríték!


Otthon