A lakás nem csak örömet, hanem rengeteg munkát is jelent, s a feladataink csak sokszorozódnak, minél nagyobb családban élünk. Azonban az élet éppen elég pörgős ahhoz, hogy hazaérve a második műszak helyett némi feltöltődés is jusson osztályrészül. 

Szerencsére ma már rengeteg lehetőségünk van arra, hogy optimalizáljuk az otthoni teendőinket. Egyrészt sokan mások vannak, akik igyekeznek ötletekkel elhalmozni bennünket, amelyeket aztán betartva kevesebb energiát kell fordítanunk a rendrakásra, valamint otthonunk tisztán tartására, mégis képessé válunk azokat fenntartani, valamint megőrizni. 

Másrészt pedig napjainkban sokféle innováció elérhető a háztartási gépek és eszközök piacán is, amelyek egyre több olyan funkciót kínálnak számunkra, amelyekkel könnyebbé válik a mindennapi feladatok elvégzése, koordinálása, és végeredményben kevesebb erőfeszítés és időbefektetés árán tudjuk megvalósítani elvárásainkat, ami a tiszta és rendezett otthont illeti.

Sarkalatos pont a padló

A lakás vagy ház tisztán tartásában az egyik legfontosabb pont a padló. Egy csillogóan tiszta padló eleve növeli a tisztaság és rendezettség érzetét. Azzal pedig, hogy csökkenti a levegőben lévő por mennyiségét is, egészségesebbé és komfortosabbá varázsolja otthonunkat. 

A kevesebb pormennyiség hatására a polcokra és a különböző használati tárgyainkra is kevésbé rakódik le a por, ez pedig ahhoz vezet, hogy ritkábban és kisebb mennyiségű porral kell megküzdenünk a lakás különböző pontjai.

A padló tisztításában élen járnak a Roidmi.hu porszívó robotok, amelyek egyszerre képviselnek minőséget, exkluzív megjelenést és kiemelkedő hatékonyságot.

A robotporszívók királynője

A Roidmi Eve Plus lehetne a robotporszívók királynője, hiszen egy olyan, újdonságnak számító funkcióval rendelkezik, hogy szinte egyáltalán nem kell hozzányúlnod! De hogyan lehetséges, hogy egy robotporszívó ennyire nélkülözni tudja az emberi beavatkozást?! Hát úgy, hogy dokkolójának saját tartálya van. Amikor a robotporszívó feladata elvégzése után visszatér a dokkolóállomására, nem csak a töltése kezdődik meg, hanem a dokkoló kiüríti a robot portartályát, és a benne található porzsákban gyűjti össze a port és a koszt. 

Ózonos tisztítótechnikájának köszönhetően nem szaporodnak el benne a baktériumok, és nem kezd el rossz szagokat árasztani. Nagyjából havonta egyszer a dokkolóállomásból ki kell emelni a porzsákot és egy tisztára kell cserélni. Voilá! Indulhat is tovább a takarítás.

Milyen előnyökkel jár ez a funkció? Azontúl, hogy nem okoz problémát, ha véletlenül elfelejted a robotporszívó tartályát üríteni, akár egész nyaralás alatt is önállóan végzi munkáját, így még onnan hazaérve is a tiszta lakás fogad majd. Ráadásul nem kell attól sem tartanod, hogy az ürítésnél extra por kerül a levegőbe, ezért ezt az allergiások és asztmások kifejezetten szeretni fogják. Természetesen nem kell aggódnod, hogy a porzsákot felejted el cserélni, mert a dokkolóállomás figyelmeztet rá!


Otthon