A robbanásbiztos termékek Atex zóna 1/21 és 2/22 területekre használhatók.

Robbanásbiztos mobiltelefonok

A Monojetnél kapható Atex mobiltelefonokat és okostelefonokat zóna 1/21 és zóna 2/22 területekre fejlesztették ki. Lehet kérni kamerával vagy anélkül, kérésre LWP telepítéssel is. Többféle műszaki előnyt nyújtanak a felhasználóknak.

Az egyik legkülönlegesebb a Man Down funkció. Ehhez egy alkalmazást kell letölteni, és a telefon pánik gombjával működik úgy, hogy ha a készülék egy bizonyos dőlésszög alá kerül, a telefon riaszt. Amennyiben az egyén erre nem reagál, a készülék tárcsázza a beállított telefonszámot, továbbá üzenetet küld öt különböző számra. Az eszközökhöz kiterjesztett garanciaszolgáltatás kérhető, 3 éves teljeskörű garanciát vállalva.

Robbanásbiztos táblagépek, PDA-k

A táblagépek Android operációs rendszerrel, a PDA-k Windows vagy Android operációs rendszer telepítéssel kérhetők. A PDA vonalkód leolvasóval is kérhető. Nagy előnye a nagy teljesítményű akkumulátor, de többféle műszaki előnyt is nyújtanak. Itt is kérhető a méltán népszerű Man Down funkció.

Kiegészítők

A teljeskörű kihasználás érdekében a telefonokhoz és táblagépekhez különböző kiegészítők vásárolhatók. Ilyenek a kézi olvasók vagy a vezeték nélküli távoli hangszóró mikrofon.

Robbanásbiztos lámpák

Zóna 0/20 és zóna 1/21 területekre fejlesztették ki. LED világítású fejlámpák és rúdlámpák, reflektorok, vizsgálólámpák széles választékban kaphatók. A lámpákat hosszú élettartam és nagy fényerő jellemzi.

Robbanásbiztos mérőműszerek

Ipari folyamatok méréstechnikájához szükséges műszerek: nyomásmérők, hőmérsékletmérők, multiméter, hart kommunikátor.

Robbanásbiztos rádió adó-vevők

A robbanásveszélyes területeken, életveszélyes helyzetekben is kiváló kommunikációt biztosítanak. A magas fokú ipari követelményeknek is maradéktalanul megfelelnek.

A 2008-ban alakult, majd 2013-ban az Ex biztonságtechnikai céggel egyesült Monojet az ATEX eszközök értékesítésén túl fúvókákkal, szivattyúkkal, armatúrákkal, valamint pneumatikai elemekkel és folyamatszabályozással is foglalkozik. Tervezéssel, kivitelezéssel és szervizeléssel nyújtanak széles körű kiszolgálást.

Forduljon bizalommal munkatársaikhoz, akik a lehető leggyorsabban igyekeznek választ adni a felmerült kérdésekre.


Munka