Mit tehetnek azok, akik a hagyományos, papír alapú megoldásokat részesítik előnyben? A MiniKölcsön praktikus segítséget nyújt mindazok számára, akik a gyors és hatékony pénzügyi megoldások hívei, s ezt anyai helyzetük rendezésére is igénybe vennék.

Online tájékozódás, felelős pénzügyi döntés

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ha hosszú távú anyagi döntésekről van szó, akkor a kellő körültekintés és informálódás nélkülözhetetlennek bizonyulnak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokszor a rendelkezésre álló anyagi források átcsoportosításával is megoldható a kialakult helyzet. A hitelintézetek, kölcsönök nyújtásával foglalkozó szolgáltatók közreműködése mellett sem mehetünk el, hiszen néha egészen kis összeg is képes arra, hogy egyensúlyba hozza az anyagi helyzetet.

Akár 300ezer forint 1 órán belül

A MiniKölcsön segítségével 30-100 ezer forint vehető fel a Providentnél, méghozzá 12 hetes futamidővel számolva. Sürgős esetben akár 1 órán belül lehetőség van arra, hogy az ügyfél hozzájuthasson a pénzhez. Ehhez természetesen fontos, hogy minden kölcsönfelvételi feltételnek megfeleljen. Melyek ezek?

18 éven felüliek vehetik fel a kölcsönt, akik magyar állampolgárok és magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkeznek. A rendszeres jövedelem kérdése mellett sem lehet elmenni, legalább 3 havi leigazolható jövedelem szükséges, ami akár minimálbér is lehet. A hazánkban vezetett forint bankszámla mellett a személyazonosság igazolásához személyi igazolvány vagy vezetői engedély is kell. Mobiltelefonszámot és email címet is meg kell adni az adatok között.

A leendő ügyfélnek arról is döntenie kell az OTP-nél, vagy például az Erste Banknál, hogy a kölcsönszerződést online vagy személyesen szeretné aláírni. A hagyományos megoldások kedvelői rendszerint az előre egyeztetett időpontban történő, személyes aláírást választják, de egyre többen érdeklődnek az online szerződéskötés iránt is. A tapasztalatok szerint ez a leggyorsabb módja annak, hogy elintézhesse az érdeklődő a kölcsönfelvételt. Az okostelefonra, tabletre letölthető alkalmazáson keresztül megtörténhet a személyazonosítás, méghozzá videohíváson keresztül. A szerződés aláírása már ezt megelőzően megtörténhet, így a videós kapcsolat tulajdonképpen egyfajta azonosítás. Nem szabad elfeledkezni a telefonszám és az email cím visszaigazolásáról sem.

Otthoni szolgáltatás csomag a Provident szakembereitől

Arra is lehetőség nyílik a MiniKölcsön kapcsán, hogy igénybe vegyük az úgynevezett Otthoni Szolgáltatás Csomagot. Ennek köszönhetően mind a kölcsönszerződés aláírása, mind az aktuális törlesztő részletek fizetése megtörténhet a személyes környezetben, anélkül, hogy el kellene hagyni azt, sorban állni, és ezzel időt fecsérelni.

A MiniKölcsön ugyan nem hozza meg a várt anyagi biztonságot, de nagy segítség lehet olyan időszakokban, amikor az átmeneti pénzzavar megnehezíti az életet. A hitelintézetek rendszerint többféle konstrukcióban kínálják a MiniKölcsön néven futó szolgáltatásaikat, és akár 600 ezer forint is felvehető ilyen módon. Ugyanakkor a tapasztalatok szerint a sikeres visszafizetést követően egyre nagyobb összegre lesz jogosult az ügyfél, mégpedig a megbízható visszafizetés apropóján.


Pénzügy