A száraz sampon használatának előnyei

A termék legnagyobb pozitívuma kétségkívül az, hogy segít az időgazdálkodásban. Ha nincs időd hajat mosni, csak a hajadra fújod és máris úgy léphetsz ki az ajtón, mintha épp most tisztálkodtál volna. Víz hozzáadása nem szükséges a használatához, így a szárítással sem kell bajlódnod. 

A száraz sampon olyan, mint egy szivacs: felszívja a hajadon lévő zsírt, a különböző szennyeződéseket és megajándékoz a frissesség érzésével. Gyors, hatékony, ráadásul bárhová magaddal viheted. Ha szert tennél egy ilyen praktikus kozmetikumra, szemezgess a DOUGLAS sampon kínálatából!

Gyors megoldás minden helyzetben

A száraz sampon nemcsak azok számára rendkívül hasznos, akik állandó időhiányban szenvednek. Alkalmazása jól jöhet azoknak is, akiknek zsíros a hajuk, hiszen megszünteti az olajos hatást, tartást ad a hajnak és megemeli a hajtöveket. 

Az egészséges életmód követői heti több alkalommal, vagy akár mindennap is edzenek, hajat mosni mozgás után azonban nincs mindig kedvük vagy lehetőségük. A száraz sampon nekik is előnyös lehet, hiszen a terméknek köszönhetően megjelenésük tökéletes lehet. 

Egy ilyen samponnal a hagyományosan végzett hajmosások közötti idő kitolható, a víz használatának szükségtelensége miatt pedig szinte bármikor és bárhol használható. Száraz samponból ma már számos fajta elérhető a különböző márkák kínálatában. Érdemes minden esetben a hajszínedhez és a hajtípusodhoz való terméket választani. 

Így történik a száraz sampon használata

A használat során mindenképpen az adott termék használati utasítását kell figyelembe venni. A hajra való fújásnak megfelelő mennyiségben és távolságból kell megtörténnie. A túl közelről vagy túl nagy mennyiségben történő használat nem fog jó eredményeket hozni. A sampont csak a hajtövekre kell felvinni, a fejbőrre nem. Az egyenletes eloszlatás érdekében fésűvel válassz le rétegeket és arra fújd a terméket. 

A kezdeti fehérség néhány perc elteltével eltűnik majd, ekkor érdemes újra átfésülni a hajat. Az esetleges foltok is ekkor szüntethetők meg. Ha túlzott mennyiségben alkalmaztad, elegendő egy nedves törölközővel letörölni a hajadat. Ne érj a hajadhoz, miután applikáltad a terméket, hiszen ezzel megszünteted a hatását és a hajad zsírossá válik majd. 

A száraz sampon egyszerűen használható, gyors és praktikus termék, amelynek bérelt helye kell, hogy legyen minden hölgy neszeszerében. Ne felejtsd el magaddal vinni az edzőterembe, egy utazásra vagy fesztiválra sem!


Egészség