A halak élettere

Tapasztalat hiányában, kezdő akvaristaként érdemes olyan akváriumot választanod, melyben megtalálhatóak azok az eszközök, melyek nélkül nem élhetnek hosszú ideig egészségesen halaid. A jól felszerelt akváriumok közül választhatsz egy nagyobb modellt, melyben a halaknak elegendő élettér jut, illetve látványos eleme lesz otthonodnak.

A JUWEL Akvárium Webáruházban kínált Juwel Lido 120 akvárium tökéletesen megfelel többféle vízi élőlény megfigyelésére. Minimalista stílusával jól illeszkedik bármilyen típusú otthon berendezéséhez. Fekete, fehér vagy világos fa színárnyalatú kerete megadja az alaphangulatot, de mégsem szorítja túl szoros gátak közé a körülötte lévő többi dizájn elemet. A Németországban készült akvárium precíz, pontos összeszerelése, berendezései biztosítják a hosszú távú működést.

Juwel Lido 120 akvárium méretei

120 literes űrtartalmú akváriumként tökéletes dísze lehet bármely otthonnak, hiszen nem foglal túl nagy helyet, viszont látványos. A 61x41x58 cm-es téglalap alapú akváriumban 20 hideg vízi vagy 40 darab trópusi halacska kényelmesen elfér. Miután elég magas oldalfallal rendelkezik ez a modell, így lesz elég helyed a tökéletes vízi világ felépítéséhez. Biztonsági segédkerettel rendelkező akváriumként speciális támasztékok nélkül is megáll a helyén, akár saját bútorra helyezed, vagy a tökéletes illeszkedés és megjelenés érdekében a hozzá illő alsó szekrényre teszed.

Fűtés, fény és levegőáramlás

Juwel Lido 120 akvárium nem csak szemet gyönyörködtető, hanem minőségi eszközökkel felszerelt akvárium. A német precizitás visszaköszön az akvárium berendezéseiben is, mint például a szorosan rögzített Bioflow M szűrőrendszer kapcsán. Az öt nagy teljesítményű szűrőanyag kiválóan megszűri az akváriumban lévő vizet, ezzel biztosítva a halak és a növények egészséges fejlődését. Csendes Eccoflow 600 típusú keringető szivattyú segíti a víz mozgatását és oxigénnel való ellátottságát.

AquaHeat 3000 W teljesítményű, Bioflow L szűrőrendszer vízkörébe integrált fűtőtest gondoskodik az állandó és optimális vízhőmérsékletről. A TÜV/GS tanúsítvánnyal rendelkező eszköz ezüst érintkezőkkel és ütésálló boroszilikát üveg felhasználásával készül, tartós darab. 

Az akváriumban lévő halak életének részét képezik a tartályban található növények is, melyek fejlődéséhez elengedhetetlen a megfelelő megvilágítás. Juwel Lido 120 akvárium MultiLux LED világításrendszere 100%-ban vízálló, ragyogóan bevilágítja az egész akváriumot és energiatakarékos módon biztosítja a növények számára éltető fény előállítását.


Állatvilág