Talán velünk is előfordulhatott már, hogy hogy vásároltunk egy szelvényt, de végül annyira nem voltunk biztosak a dolgunkban, illetve abban, hogy milyen stratégia alapján kezdjünk el lottózni, hogy ennyibe is maradt a dolog, pedig az is lehetséges, hogy éppen akkor nyertünk volna egy nagyobb összeget. Van néhány érdekes, és hasznos dolog melyre jó odafigyelni abban az esetben, ha elhatározzuk, hogy ezentúl lottózni fogunk.

Ki milyen taktikával szeretné eltalálni a nyerő lottószámokat?

- Ne higgyünk el mindenkinek mindent!

Rengeteg csalóval találhatjuk magunkat szemben akkor, ha neki szeretnénk állni lottózni. Van, aki elmondása szerint pénzért képes megjósolni a nyerő számokat, más pedig abban bízik, hogy azokat a számokat fogják leközelebb kihúzni, melyek viszonylag régen voltak már a nyertes számok között.

Arra a célra, hogy megtudjuk játszani a nagyon régen kihúzott számokat, már különféle weboldalak is készültek, ahol külön rá lehet keresni arra, hogy melyik számok azok, melyek viszonylag régen, hónapok óta nem voltak a nyertes számok között. Bizakodni persze ebben a taktikában is lehet, de nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ezeket a számokat minden alkalommal szigorú ellenőrzések mellett, véletlenül válasszák ki.

- A lottózásban az egyik legfontosabb dolog az, hogy magunkban higgyünk, és a megérzéseinkben. A legjobb, ha ebben a dologban nem is kérjük ki más véleményét, és azt se engedjük, hogy bárki befolyásolni tudja a döntésünket.

- Bár nem mindenki hisz a pozitív gondolatok erejébe, ettől függetlenül, nyugodtan eljátszhatunk a gondolattal, hogy megnyerjük a fődíjat.

- Sajnos az ember hajlamos teljesen rástresszelni a dolgokra, pedig az a legjobb, ha élvezni tudjuk a játékot. Azzal, hogy helyesen kitöltjük a lottószelvényt, már megadtuk az esélyt a nyerésre, innentől nem rajtunk, csak a szerencsén fog múlni a dolog, teljesen felesleges idegeskedni rajta.

- Kevesen tudják, de a mai modern világban, a korszerű eszközök segítségével sokkal egyszerűbb dolog lottózni, mint korábban. Bár sokan a mai napig a hagyományos dolgokat részesítik előnyben, és sokan élőbe szeretnek játszani, a lottószelvényeiket a kisboltban, a dohányboltban, vagy a postán töltik ki, de tudnunk kell azt, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy kevesebb pénz fogja ütni a markunkat, ha el is találjuk a nyerő számokat. Az online lottózáshoz pedig nem sok mindenre van szükségünk, csak egy okos eszközre (telefon, laptop, tablet stb.) illetve internet kapcsolatra, és természetesen egy bankkártyára, mellyel tudunk fizetni.

- Az, hogy a fix szerencseszámainkkal, vagy esetleg random számokkal fogunk játszani, egyedi döntésünk. Nemzetközi viszonylatban azonban az emberek általában véletlenszerű számokkal szokták kitölteni a lottószelvényüket, mégis léteznek azok a lottózók is, akik évek óta ugyanazokkal a számokkal játszanak. Ők általában már nem is mernek más számokat megjátszani, hiszen tartanak attól, hogy akkor egyből az eddigi fix számaik lennének a nyerő lottószámok.


Pénzügy