A kényelem mindenek felett

Ha szeretnénk, hogy a vendégeink máskor is jöjjenek látogatóba, akkor érdemes mindent megtenni azért, hogy kényelmesen tölthessék nálunk az éjszakát. Ehhez pedig nem kell mást tennünk, mint szemfülesnek lenni felfújható vendégágy választásakor. Ellentétben a régebbi típusokkal, ma már rendkívül kényelmes, prémium matracokat is kínál a piac, mindezt megfizethető áron. A megfelelő minőség és kényelem szempontjából vásároljunk pamut matracokat! Válasszunk kompakt, egyszerűen felfújható és könnyen összecsukható vendégágyat, így nem csak a vendégeink, de mi is örömet lelhetünk annak használatában!

Praktikus és könnyű tárolás

A felfújható vendégágyakon túl még számos más opciót találhatunk, amelyek még praktikusabbak és a tárolásuk sem okoz fejfájást. Népszerű választás az összehajtható, vagy feltekerhető matrac, amely remek megoldás, ha váratlan vendég érkezik. Háromrét összehajtva a matrac sok helyet megspórol, akár kis lakásba is jó alternatíva lehet. Szállítása a szövet huzatnak köszönhetően rendkívül egyszerű, így bárhová magunkkal vihetjük, és még légpumpa sem kell hozzá. A legjobb, ha minél kisebbre csomagolható opciót választunk, így öröm lesz a tárolás.

Stílus és elegancia

Lakásunk elegáns stílusát még vendégágyak vásárlásakor sem kell feladnunk, hiszen ma már nagyon széles a választék a kompakt, jól elrejthető, vagy kinyitott formában is stílusos ágyak között. Válasszunk neutrális színeket, így az ágyak trendik és könnyen variálhatók maradnak. A modern formáknak köszönhetően a matracok akkor sem rontják az összeképet, ha hosszabb ideig használatban vannak. A dekoratív dizájnnak köszönhetően el sem akarjuk majd tenni őket!

A FAVI.hu bútorkeresőn a legstílusosabb színekből és formákból válogathatunk, a megfelelő darab kiválasztása után pedig már nincs is hátra, mint fogadni a vendégeket!


Otthon