A Happy Dogról röviden

A Happy Dog egy olyan kutyaeledeleket gyártó német cég, amely kifejezetten figyel arra, hogy a kutya tápja megfelelő mértékben tartalmazzon olyan hozzávalókat, melyek adnak a kedvencünk szervezetének egy további pluszt. Ilyenek a zöldségek, gyümölcsök és a minőségi húsféleségek.

A Happy Dog tulajdonosai is nagy kutyabarátok, ezért kifejezetten sokat foglalkoztak azzal, hogy az általuk előállított állateledelek optimális mértékben tartalmazzanak leellenőrzött, egészséges hozzávalókat. Azt vallják, ha minőségi alapanyagokból állítják elő az eledeleket, akkor a kutyák vitalitása, egészsége és jókedve megingathatatlan lesz bármely évszakban!

Az egyedülálló receptúrák megalkotását csak és kizárólag állatbarát módon, megfelelő környezetben tették. A végeredmények magukért beszélnek: számtalan terméket kínálnak fel, nekünk csak választani kell a mennyiséget, a kutya termetét, esetleg egyéni szükségleteit figyelembe véve, mindezt például a Kutyakajás webáruházából!

Miket is tartalmaz általánosságban egy Happy Dog eledel?

A kiegyensúlyozott táplálkozást szem előtt tartva a gyártók a fajtákra jellemző tulajdonságokat is figyelembe vették, amikor az egyes eledel típusokat megalkották. Általánosságban elmondható, hogy bármely összetevőről is legyen szó, olyan formában kell, hogy feldolgozásra kerüljön, amit a kutya könnyen meg fog tudni emészteni, energiával tölti el, és nem káros az egészségére. Így a húsféleségek mellett a zöldségeket és gyümölcsöket olyan formában adagolják hozzá a szárazeledelhez, hogy azt a rövid tápcsatornával rendelkező ebek könnyedén hasznosítani tudják.

Vegyünk sorra néhány példát, milyen betegségek esetén érdemes a Happy Dog termékcsalád közül választani?

Amennyiben kedvencünk ételallergiában szenved, esetleg érzékeny néhány összetevőre, akkor is nyugodt szívvel lehet fogyasztani a Happy Dog egyes eledeleit, ahol nagy gondossággal tüntetik fel, milyen összetevőket tartalmaz a zsákban található finom falat. Így például egyik zacskón sem fogunk találni olyan feliratot, ami mesterséges ízfokozókat, színezéket vagy illatanyagot jelölne.

Emésztési zavarokkal küzdő állat esetében is érdemes a Happy Dog termékei között keresgélni a legmegfelelőbb után. Garanciát vállalnak azért, hogy az eledelek minimum 90%-ban emészthető összetevőket tartalmaznak, ráadásként hozzáadott gyógynövényeket is adagoltak hozzájuk. Ezek bizonyítottan jótékony hatással vannak az ebek emésztőrendszerének és vérkeringésének egészségére.

Hiánybetegségekben szenvedő kutyáknak, vagy akár megelőzésre is kitűnő választás a Happy Dog! A minőségi válogatott összetevőkkel megfelelő mértékű lesz az ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok napi adagolása.


Egészség Állatvilág